Datum: 19-09-2021 - 13:43
11
mrt
'18
CDA Noordwijkerhout zet zich in tijdens NLdoet.
Geschreven door CDA Noordwijkerhout

CDA Noordwijkerhout zet zich in tijdens NLdoet.

Afgelopen zaterdag 10 maart heeft het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk zich ingezet tijdens NLdoet op De Dierenhoeve in Noordwijkerhout. De leden van het CDA hebben diverse schilderswerkzaamheden uitgevoerd. Zo is er een hok voor de recycle-vaten en bakken van een kleurtje voorzien, is het kippenhok...

geschilderd en zijn de wegwijsborden in de beits gezet. Deze wegwijsborden worden betaald van het geld wat De Dierenhoeve heeft gekregen van de jeugdgemeenteraad van Noordwijkerhout. Het doel van de wegwijsborden is dat de mensen goed de weg kunnen vinden naar en op De Dierenhoeve. Op deze manier hebben de CDA-leden een bijdrage geleverd aan het onderhouden van De Dierhoeve.

Voor het CDA is vrijwilligerswerk erg belangrijk. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Met het meedoen aan NLdoet wil het CDA dit laten zien. De samenleving kan niet zonder vrijwilligers. Voor het CDA is het belangrijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan de maatschappij op zijn eigen manier, aldus Jos Beugelsdijk, fractievoorzitter van het CDA in de gemeente Noordwijkerhout.