Datum: 10-08-2020 - 21:59
09
mrt
'18
Lisa Wouda nieuw burgerraadslid voor D66 op de Internationale Vrouwendag.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Lisa Wouda nieuw burgerraadslid voor D66 op de Internationale Vrouwendag.

Burgerraadslid René Uitterhoeve van D66 had in de laatste vergadering aangegeven dat hij binnenkort uit Noordwijkerhout gaat verhuizen en heeft daarom zijn ontslag moeten indienen als burgerraadslid. De fractie van D66 draagt als vervangster Lisa Wouda voor als nieuw burgerraadslid, zij zal zitting nemen...

in de commissie Samenlevingszaken. In de gemeenteraadsvergadering van donderdagavond werd Lisa beëdigd door burgemeester Goedhart. De burgemeester gaf daarbij aan blij te zijn met een jonge vrouw die politiek actief wil zijn in onze gemeente. En dat de beëdiging op de Internationale Vrouwendag plaatsvond, was een hele mooie bijkomstigheid vond de burgemeester.

Vanwege de Internationale Vrouwendag en 100 jaar kiesrecht laten de vrouwen, die op dit moment betrokken zijn bij de lokale politiek in Noordwijkerhout, zich graag zien via de bovenstaande foto. En doen ze meteen een oproep: ze willen graag meer vrouwen in de raad, stel je kandidaat en meld je aan bij je bij de politieke partij van je voorkeur.

Foto Gemeente Noordwijkerhout. 
vnlr: Cindy Heusingveld (Griffier van Noordwijkerhout), Karin Meiland-van den Burg (NZLokaal), Ria Wijnands-De Groot (CDA), Astrid Warmerdam (CDA) en Lisa Wouda (D66)