10
mrt
'18
Nu ook avondopening bij Oud de Zilck.
Geschreven door St, Genootschap Oud de Zilck

Nu ook avondopening bij Oud de Zilck.

Het genootschap Oud De Zilck houdt op woensdag 14 maart a.s. haar tweemaandelijkse inloop. Op verzoek van verschillende bewoners van De Zilk gaan we nu ook ’s avonds open, zodat iedere Zilker in de gelegenheid is onze inloop te bezoeken. Voorlopig doen we dit twee maal per jaar. Woensdag 14 maart...

aanstaande is de eerste avondopenstelling een feit. Belangstellenden zijn ook ’s morgens welkom. De openingstijden zijn ’s morgens van 09.30 uur tot 12.00 uur, en ’s avonds van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Mensen met belangstelling voor de historie van De Zilk kunnen dan kennismaken met het genootschap Oud De Zilck. Ter inzage liggen fotoboeken van De Zilk, de boeken met klassenfoto’s van de H.Hartschool/Mariaschool en fotoboeken van voetbalvereniging Van Nispen.

U kunt ook terecht met uw eigen foto’s of fotoalbums die wij graag willen inscannen. Een aantal vrijwilligers is aanwezig om uw vragen over De Zilk of over families in De Zilk te beantwoorden. Oud De Zilck heeft ook belangstelling voor foto’s, en ander beeldmateriaal, die met de geschiedenis van De Zilk te maken hebben.

Heeft u vragen over de geschiedenis van De Zilk dan zijn wij u graag van dienst, om daar antwoord op te geven. Plaats van inloop is De Duinpan, Sportlaan 34 De Zilk.

Foto 'Genootschap Oud de Zilck'.