Datum: 18-01-2022 - 16:37
09
mrt
'18
Uitslagen bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' en bridgeclubs 'Het Juiste Bod' en 'De Schelft'.
Geschreven door Bridgeverenigingen

Uitslagen bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' en bridgeclubs 'Het Juiste Bod' en 'De Schelft'.

Noordwijkerhout is verschillende bridgeverenigingen rijk en heel wat dorpsgenoten beleven veel plezier aan dit kaartspel. De uitslagen kunt u iedere week bekijken op BON, bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' kaart in het gebouw van de Duinklievers op de Wagenmakerswerf en 'Bridgeclub De Schelft'....

doet dat zoals de naam al zegt in De Schelft net als 'Bridgeclub Het Juiste Bod'. Hierbij een eventueel verslag en de uitslagen.

Bridgevereniging Gezelligheid Troef 8-03-2018:
Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers. Zo staan Tinus de Ridder en Willem Geerlings al jaren klaar achter de bar. Waar zij al belangeloos iedereen van koffie en thee voorzien. Ook Willem van de Holst komt al jaren Henk helpen met uitrekenen, de hoogste score was deze keer in de gele lijn. Ria en Fred haalde een score van 65,63 %. > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgevereniging Het Juiste Bod 06-03-2018:
Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgeclub De Schelft 5-03-2018:
Op 5 maart ging de laatste ronde in van dit seizoen. De promovendi ontvingen een warm applaus uit de zaal. Met name het paar Annemarie de Winter/Carla Haverkort deden meteen van zich spreken in de hoogste lijn. Ze bezette met een fraaie 30% score meteen een 2e plaats. De hoogste score evenwel was voor de verrassende nieuwe combinatie Truus Warmerdam/Thea Vink en Alie v. Paridon (65.42%). Maria Postma en Christine de Groof deden in de C lijn meteen goede zaken. Onderstaand de uitslag van 5 maart. (THV) > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)