Datum: 26-05-2020 - 14:39
    
05
mrt
'18
'Marco Hulsebosch Complete Tuinaanleg' opent showroom op Gravendam. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

'Marco Hulsebosch Complete Tuinaanleg' opent showroom op Gravendam. (foto's)

Zondagmiddag 4 maart vond de officiële opening plaats van de nieuwe hoveniers-showroom van Marco Hulsebosch Complete Tuinaanleg op de Gieterij 26 op industrieterrein Gravendam. Met de opening van de nieuwe showroom zal het hoveniersbedrijf van eigenaar Marco Hulsebosch zijn bedrijfsnaam...

'Marco Hulsebosch Complete Tuinaanleg' nu volledig tot uiting kunnen laten komen. In de showroom kunt u terecht om inspiratie op te doen voor compleet ingerichte nieuwe tuin, Marco Hulsebosch en Bianca van den Hoonaard zullen u daarbij met een deskundig advies ter zijde staan. U kon bij het hoveniersbedrijf van Marco al terecht voor de aanleg en onderhoud van uw tuin, maar het assortiment is nu met de nieuwe showroom flink uitgebreid.

U kunt zich op de Gieterij laten informeren op het gebied van all weather lounge tuinmeubelen, tuintafels, kunstgras, rieten parasols, kunsthagen, bestrating, Hartman Sophie tuinmeubelen, Smokey Bandit Pellet Barbecues-grill en een flink aantal tuinaccessoires.

U bent vanaf woensdag 7 maart van harte welkom in de showroom van 'Marco Hulsebosch Complete Tuinaanleg' Gieterij 26 in Noordwijkerhout, de openingstijden zijn woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Maar u kunt ook buiten deze tijden een afspraak maken met Bianca van den Hoonaard 06-23714331. Graag tot ziens op de Gieterij.

Foto's BON.