Datum: 12-08-2020 - 02:22
05
mrt
'18
Scholen uit Hirado op bezoek in Noordwijkerhout. (foto's aankomst)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Scholen uit Hirado op bezoek in Noordwijkerhout. (foto's aankomst)

Afgelopen zondagochtend is er een vliegtuig uit Japan op Schiphol geland met 12 leerlingen uit Hirado en daarmee is een nieuwe uitwisseling gestart tussen het Teylingen College Leeuwenhorst en verschillende Highschools uit Hirado. Deze uitwisseling gebeurd op basis van de stedenband...

Noordwijkerhout-Hirado Japan. De Nederlandse en Japanse leerlingen voeren samen de komende bijne 2 weken projecten uit op het gebied van o.a. muziek, sport en cultuur. De 12 Japanse leerlingen verblijven bij Noordwijkerhoutse gastgezinnen.

Naast de gezamenlijke lesuren staat er ook culturele uitwisseling op het programma. De Nederlandse en Japanse leerlingen laten elkaar kennis maken met de verschillende culturen, zoals de verschillende feesten en gebruiken in beide landen. De komende tijd is er een uitdagend programma van intensief samenwerken.

Het intensief samenwerken en samenleven van de leerlingen bij de diverse uitwisselingen in de afgelopen jaren, heeft een sterke onderlinge band gegeven zowel in Hirado als in Noordwijkerhout. De komende bijna 2 weken zullen we u op de hoogte houden van dit bezoek.

Foto's PR