Datum: 15-08-2020 - 09:14
04
mrt
'18
Line-up van 'Vrienden van de Sjaan Live' bekend. (foto's)
Geschreven door St. Jeanne d'Arc

Line-up van 'Vrienden van de Sjaan Live' bekend. (foto's)

Zaterdagavond 14 april organiseert muziekvereniging St. Jeanne d’Arc in samenwerking met Café van der Geest een muzikaal evenement genaamd 'Vrienden van de Sjaan Live'. Onder het genot van een drankje kan het publiek genieten van een spetterende avond met op het programma een groot aantal...

gezellige meezingers zoals Bloed, Zweet en Tranen (André Hazes) en Sweet Caroline (Neil Diamond). Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc, in de volksmond ook wel De Sjaan begeleidt die avond maar liefst negen zangers en zangeressen.

Van deze negen zangers en zangeressen zijn er een aantal bekenden van 'De Sjaan'. Zo stonden Bart Weijers, Pauline van Eeden, Anita v.d. Zon, Martijn Barnhoorn en Sophie Warmerdam al eerder op het podium met het Noordwijkerhoutse Coverorkest Jeanne. Lene Groothuis, Caila Oostdam, Natacha Hulsebosch en Bob Draaisma zijn nieuwe gezichten in de line-up van 'Vrienden van de Sjaan Live'.

Een ding hebben de zangers en de zangeressen in ieder geval gemeen, ze staan te popelen om op 14 april met het Coverorkest van St. Jeanne d’Arc op het podium te staan om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Een enthousiasme dat uiteraard ook wordt gedeeld door het orkest.

Schrijft u zaterdagavond 14 april bij Café van der Geest alvast in de agenda. U kunt de voorbereidingen van 'Vrienden van de Sjaan Live' volgen via de lokale pers en via onze Facebook pagina (klik hier). Daar vindt u binnenkort meer informatie over het programma, de aanvangstijden en de kaartverkoop. 

Foto's BON en PR. (Geen foto beschikbaar van Bob Draaisma)