Datum: 04-07-2020 - 14:54
16
mrt
'18
Een lentefeest met veel activiteiten bij Jansen's Overseas Schippersvaartweg.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Een lentefeest met veel activiteiten bij Jansen's Overseas Schippersvaartweg.

De winter heeft op dit moment zijn laatste stuiptrekkingen en kunnen we daarna hopelijk gaan uitkijken naar een heerlijk voorjaar. Bloembollenbedrijf Jansen's Overseas op de Schippersvaartweg heeft de lente al in zijn hoofd en wil dat gaan vieren met een heus 'Lentefeest' vol met activiteiten op zaterdag 17 maart....

Het wordt een uitje voor het hele gezin die op deze zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur plaatsvindt. Er is een verkoop van bloembollen op pot (de specialiteit van Jansen's Overseas) maar ook van verse snijtulpen. Vanaf 12.00 uur kunnen kinderen ponyrijden, zich uitleven op een luchtkussen en zal er een goochelaar zijn kunsten vertonen. Natuurlijk kunt u op deze dag genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers.

Tijdens dit 'Lentefeest' zijn ook de vrijwilligers en cliënten present van boerderijwinkel 'Appeltje Eitje' van de Zorgboerderij De Hafakker van Raamwerk, zij verwelkomen u met een kraam vol met zelfgemaakte spullen die voor een leuk prijsje te koop zijn.

Bloembollenbedrijf Jansen's Overseas geeft tot slot aan dat de volledige opbrengst van dit 'Lentefeest' als donatie wordt gedaan aan Zorgboerderij De Hafakker van Raamwerk. U bent met uw gezin van harte welkom op zaterdag 17 maart Schippersvaartweg 34 in Noordwijkerhout.