Datum: 19-05-2022 - 04:01
02
mrt
'18
Uitslagen bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' en bridgeclubs 'Het Juiste Bod' en 'De Schelft'.
Geschreven door Bridgeverenigingen

Uitslagen bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' en bridgeclubs 'Het Juiste Bod' en 'De Schelft'.

Noordwijkerhout is verschillende bridgeverenigingen rijk en heel wat dorpsgenoten beleven veel plezier aan dit kaartspel. De uitslagen kunt u iedere week bekijken op BON, bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' kaart in het gebouw van de Duinklievers op de Wagenmakerswerf en 'Bridgeclub De Schelft'....

doet dat zoals de naam al zegt in De Schelft net als 'Bridgeclub Het Juiste Bod'. Hierbij een eventueel verslag en de uitslagen.

Bridgevereniging Gezelligheid Troef 01-3-2018:
Eerst de griep en nu weer de krokusvakantie, dan moeten de oma's en opa's oppassen. Dus waren er niet veel bridgers. Nog vier weken en dan weer op naar het volgende seizoen. De hoogste score werd gehaald in blauw door Margot en Helma met 71 53 %> Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgevereniging Het Juiste Bod 27-02-2018:
> Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgeclub De Schelft 26-02-2018:
Met enkele ruime 60% scores, een eindspurt werd ingezet, slaagden sommige bridgeparen erin hun positie te verstevigen cq het degradatiespook te ontlopen. Afgelopen maandag werd de laatste speelavond gehouden van de 3e ronde. De hoogste scores werden in de 3 respectieve lijnen behaald door het paar Ria de Haas/Ineke van Parera, met maar liefst 66,25%, (C lijn) gevolgd door Hennie en Thea ter Heide met 65,63 % (A) en tenslotte uit de B lijn het paar Ine Heshof en Adry Hogervorst (63,23). De bridgers maken zich nu op voor de laatste speelronde. (THV) > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)