Datum: 25-02-2021 - 02:50

28
feb
'18
Opnieuw Green Key-goud voor Tespelduyn.
Geschreven door Landgoed&Golfbaan Tespelduyn

Opnieuw Green Key-goud voor Tespelduyn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), duurzaamheid, circulaire economie en milieu bewustzijn maken een onmiskenbaar onderdeel uit van onze huidige samenleving. Ook bij Landgoed&Golfbaan Tespelduyn wordt duurzaamheid steeds verder in de bedrijfsprocessen geïntegreerd om vorm...

te geven aan de pijlers milieu, dierenwelzijn en eerlijke handel.

“Green Key” is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Nadat in februari 2017 het Green Key certificaat cum laude en dus goud door Tespelduyn was behaald moest op 23 februari van dit jaar een her-certificatie plaatsvinden. De aandachtspunten uit de eerste keuring moesten voor deze keuring op orde zijn en nieuwe MVO-initiatieven van Tespelduyn werden getoetst. Met succes!

Directeur Peter Duivenvoorde was zeer content met het behouden van het Gouden Green Key label. “Wij zijn het eerste restaurant op een golfbaan dat aan deze strenge eisen voldoet”, zo zei Duivenvoorde. “Middels Green Key toont Tespelduyn aan MVO en milieu & duurzaamheid zeer serieus te nemen.

Met onder andere een milieubewuste afvalsplitsing, groene stroom, gecertificeerde schoonmaakmiddelen, milieubewust watergebruik, grote maatschappelijke betrokkenheid en voeding en drank met het juiste keurmerk dragen wij op energieke wijze en gepaste trots onze bedrijfsfilosofie uit”.

Meer informatie via www.greenkey.nl.

Foto PR: Sander Verschuren (keurmeester Green Key) en Jos Ploeg (MVO-coördinator Tespelduyn).