Datum: 04-04-2020 - 11:17
  
Update: 30-3-2020.
26
feb
'18
Eerste uitvoering van het spannende en muzikale kinderstuk 'Het Verlaten Theater' succesvol. (foto's)
Geschreven door Toneelvereniging ODI

Eerste uitvoering van het spannende en muzikale kinderstuk 'Het Verlaten Theater' succesvol. (foto's)

Op zaterdag 24 februari trad Toneelvereniging ODI voor het eerst op met het kinderstuk ‘Het Verlaten Theater’ voor kinderen van de basisschool. Hiermee trok deze enthousiaste vereniging gelijk een volle zaal. Het jonge publiek en de ouders, opa’s en oma’s en begeleiders genoten zichtbaar van het...

leuke en verrassende kinderstuk en Toneelvereniging ODI ontving veel lof voor de leuke voorstelling. Heeft u ook zin om met uw (klein)kinderen, neefjes, nichtjes, buurtkinderen of vereniging een leuke middag te beleven? Grijp dan uw kans en bezoek deze voorstelling op 3 of 4 maart in De Schelft in Noordwijkerhout of op 11 maart in De Duinpan in De Zilk. De voorstellingen beginnen om 14.00 uur, maar de zaal is open om 13.30 uur. 

Waar gaat het over?

Drie kinderen ontdekken een verlaten theater en zij krijgen gelijk allerlei leuke ideeën over wat zij met het theater kunnen doen. Maar wat Josje, Pim en Lisa niet weten, is dat het theater helemaal niet zo verlaten is. Er wonen namelijk drie heksen die maar al te blij zijn met het bezoek van de kinderen, want zij hebben al in geen jaren kinderen gegeten. 

Dus wanneer hun favoriete maaltijd opeens naar hun toe komt bedenken zij een sluw plan om de kinderen op te kunnen eten. Lukt het Josje, Pim en Lisa om uit handen te blijven van de heksen? Zullen zij ooit op kunnen treden in het verlaten theater of belanden zij in de heksenketel? Je kunt het zien in ‘Het Verlaten Theater’.

Het toneelstuk bevat ook nog eens leuke liedjes die de kinderen uit volle borst mee mogen zingen. Het toneelstuk is geschreven door de regisseuse Rosanne Hogewoning in samenwerking met de spelers. Kom naar deze gave voorstelling waar jong en oud van zal genieten.

Wanneer? 
Je kunt het zien in De Schelft in Noordwijkerhout op 3 en 4 maart en in De Duinpan in De Zilk op 11 maart 2018. De voorstellingen beginnen om 14.00 uur, maar de zaal is open vanaf 13.30 uur.

Kaartverkoop
Kaartjes zijn voor 4 euro per stuk te koop in Noordwijkerhout bij Wagenaar & van Halem en Suzanne’s Feestshop, in De Zilk bij M-Kappers en in Hillegom bij Drogisterij Letschert. Je kunt kaartjes ook reserveren via www.toneelverenigingodi.nl.

Foto Toneelvereniging ODI.