Datum: 07-10-2022 - 14:29
23
feb
'18
BON-lezers winnen gratis toegangskaarten voor 'Het Verlaten Theater' van Toneelvereniging ODI.
Geschreven door Toneelvereniging ODI
Foto's Redactie BON

BON-lezers winnen gratis toegangskaarten voor 'Het Verlaten Theater' van Toneelvereniging ODI.

Toneelvereniging ODI speelt vanaf 24 februari het muzikale kinderstuk ‘Het Verlaten Theater’ voor kinderen van de basisschool. Afgelopen week konden bezoekers van BON door zich via een email te melden 2 vrijkaarten winnen, uit de vele inzendingen mogen we van ODI 4x2 gratis toegangskaarten verdelen....

De 4 winnaars van de twee vrijkaarten zijn:
* Tonia Nijsen
* Sandra Tetteroo
* Marouscha en Jeffrey Brouwer
* Danielle Weijers

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en veel plezier bij de voorstelling, zij krijgen via de mail de gegevens om de toegangskaarten online bij ODI te bestellen. Heb je dit keer niet gewonnen maar je wilt het kinderstuk toch graag zien, geen nood je kunt ze ook nog gewoon kopen, zie hieronder.

Muzikale kinderstuk ‘Het Verlaten Theater’.
Heeft u zin om met uw (klein)kinderen, neefjes, nichtjes, buurtkinderen of vereniging een leuke middag te beleven? Kom dan genieten van het muzikale kinderstuk ‘Het Verlaten Theater’ voor kinderen van de basisschool. Het toneelstuk bevat leuke liedjes die de kinderen uit volle borst mee mogen zingen. Het toneelstuk is geschreven door de regisseuse Rosanne Hogewoning.

Waar gaat het over?
Het zal je maar gebeuren: samen met je beste vrienden ontdek je een verlaten theater, waar al jaren niemand meer is geweest. Het overkomt de vriendjes Pim, Lisa en Josje, die gelijk allerlei leuke plannen voor het theater verzinnen. Maar wat blijkt? Het verlaten theater is helemaal niet zo verlaten als ze denken, want er wonen drie gemene heksen.

En zij hebben hele andere plannen dan de kinderen, want het is al heel lang geleden dat zij lekkere kindertjes hebben gegeten. Lukt het de drie vrienden om uit handen te blijven van deze gemene heksen? Of verdwijnen zij toch echt in de heksenketel? Je kunt het zien in ‘Het Verlaten Theater’.

Wanneer?
Je kunt het zien in De Schelft in Noordwijkerhout op 24 februari, 3 en 4 maart en in De Duinpan in De Zilk op 11 maart 2018. De voorstellingen beginnen om 14.00 uur, maar de zaal is open vanaf 13.30 uur.

Kaartverkoop
Kaartjes zijn voor 4 euro per stuk te koop in Noordwijkerhout bij Wagenaar & van Halem en Suzanne’s Feestshop, in De Zilk bij M-Kappers en in Hillegom bij Drogisterij Letschert. Je kunt kaartjes ook reserveren via www.toneelverenigingodi.nl.

Foto Toneelvereniging ODI.