Datum: 19-05-2022 - 04:59
22
feb
'18
Uitslagen bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' en bridgeclubs 'Het Juiste Bod' en 'De Schelft'.
Geschreven door Bridgeverenigingen

Uitslagen bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' en bridgeclubs 'Het Juiste Bod' en 'De Schelft'.

Noordwijkerhout is verschillende bridgeverenigingen rijk en heel wat dorpsgenoten beleven veel plezier aan dit kaartspel. De uitslagen kunt u iedere week bekijken op BON, bridgevereniging 'Gezelligheid Troef' kaart in het gebouw van de Duinklievers op de Wagenmakerswerf en 'Bridgeclub De Schelft'....

doet dat zoals de naam al zegt in De Schelft net als 'Bridgeclub Het Juiste Bod'. Hierbij een eventueel verslag en de uitslagen.

Bridgevereniging Gezelligheid Troef 18-2-2018:
Afgelopen zondag was weer de traditionele Midwinter Drive. 40 paren verdeeld over 4 Lijnen. Er werd getrakteerd op koffie en thee met een heerlijk plakje cake geserveerd door Willem en Tinus. Om 18.00 uur werden de tafels aan elkaar geschoven voor het buffet. Na het buffet was de prijs uitreiking en menig paar ging met bloemen naar huis. Na dat we gezongen te hebben Henkie Bedankt gingen we naar huis. > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgevereniging Het Juiste Bod 20-02-2018:
Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgeclub De Schelft 19-02-2018:
Op 19 februari werd de voorlaatste speelavond gehouden van de 3e competitie. Dat betekent dat a.s. maandag er weer gepromoveerd kan worden. Maar ook gedegradeerd. Een kleine pleister op de wonde wellicht is het dan, dat er de maandelijkse ‘sterretjes’ avond is en het bestuur voor de spelers een verrassing in petto heeft.

Overigens kan er ook weer ingeschreven worden voor de 17e kroegendrive, die BC De Schelft op 10 mei, Hemelvaartsdag weer organiseert. Inschrijven kan bij Ton sur Ton en via de mail bij het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. > Klik hier voor de uitslagen. (pdf)