Datum: 25-02-2020 - 00:47
  
21
feb
'18
Kom vrijdag kijken bij de Scouts van scouting St. Jozef/Emerentiana.
Geschreven door Scouting St. Jozef/Emerentiana

Kom vrijdag kijken bij de Scouts van scouting St. Jozef/Emerentiana.

Bij de Scouts hebben we plek over voor meer leden. Daarom houden we een kijkdag op vrijdag 23 februari. Voor deze opkomst staan hele uitdagende activiteiten gepland die echt bij scouting passen! Iedereen tussen de 11 en 15 jaar oud is welkom en je mag vrienden en vriendinnen meenemen...

Is scouting wat voor jou?
De Scouts van Scouting St. Jozef/Emerentiana hebben elke vrijdagavond een opkomst van 19:00 tot 21:00. Bij deze opkomst doen we met de hele groep leuke activiteiten die actief en ook leerzaam zijn. Daarnaast is scouting de perfecte plek om nieuwe vrienden te leren kennen en uitdagende ervaringen op te doen. 

Naast de opkomsten hebben per jaar +/- 3 weekendjes waarbij we slapen in tenten en waarbij het weekend vol gepland is met een leuk programma. Als klap op de vuurpijl is er een zomerkamp gepland waarbij de Scouts één week op kamp gaan! Dit is een week lang genieten van leuke spellen en uitdagende activiteiten. Een ervaring om niet te vergeten!

Scouts is een en al outdoor met een hele leuke groep! Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op vrijdag 23 februari van 19:00 tot 21:00! Ons clubgebouw heet het “Hescohonk” en dat bevindt zich op de Dr. Poelslaan 21 in Noordwijkerhout. Via het hek naar beneden en daar kan je je fiets kwijt. Hopelijk tot dan!

Voor vragen over de Scouts en deze kijkopkomst kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over onze scoutingvereniging kun je terecht op onze site www.hescohonk.nl.

Foto Scouting Sint Jozef-Emerentiana.