Datum: 28-05-2020 - 23:13
20
feb
'18
Topaz Munnekeweij zoekt diverse vrijwilligers: voor servicebalie, tuktuks en één op één contact.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Topaz Munnekeweij zoekt diverse vrijwilligers: voor servicebalie, tuktuks en één op één contact.

Woonzorgcentrum Topaz Munnekeweij is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om zich voor enkele uren per week in te zetten voor de bewoners. Op dit moment is er vooral vraag naar vrijwilligers die willen bijspringen bij de servicebalie, kunnen ondersteunen bij het tuktuk-vervoer...

en die individueel iets met een bewoner willen ondernemen.

Vrijwilligers servicebalie
De vrijwilligers voor de servicebalie zijn het visitekaartje van Munnekeweij en zij verrichten lichte administratieve taken. Daarnaast ontvangen zij sollicitanten en bezoekers en verwijzen hen door. Ook zijn zij het “uitleenbureau’’ voor de tuktuks, duofiets en transportrolstoelfiets.

Doordeweeks zijn er meerdere vrijwilligers aanwezig achter de balie van 8.30-17.00 uur en in de weekenden van 10.00-16.00 uur. Vrijwilligers kunnen uiteraard zelf aangeven welk dagdeel zij beschikbaar zijn.

Vrijwilligers tuktuks
Overdag zijn er vrijwilligers nodig die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs om thuiswonende cliënten van en naar het Ontmoetingscentrum Dementie te vervoeren. De rest van de dag zijn de tuktuks beschikbaar voor leuke uitjes naar het dorp met bewoners.

Vrijwilligers servicepunt
Verder is Munnekeweij altijd op zoek naar vrijwilligers die voor het vrijwilligersservicepunt kunnen worden ingezet en die een op een met een cliënt iets willen ondernemen. Denk hierbij aan een stukje wandelen, een spelletje doen of een kop koffie drinken.

Wat biedt Topaz haar vrijwilligers?
Contact en gezelligheid met onze bewoners, medewerkers en andere vrijwilligers. Daarnaast ontvangen vrijwilligers die een dagdeel assisteren een maaltijd. Kijk voor meer informatie op werkenbijtopaz.nl/vrijwilligers.

Neem voor meer informatie of vragen contact op met Marijke den Elzen, vrijwilligerscoördinator Topaz Munnekeweij: (0252) 37 55 44 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..