Datum: 06-07-2022 - 12:21
19
feb
'18
Een creatieve en/of gezellige middag bij 'de Kletskop'.
Geschreven door De Kletskop

Een creatieve en/of gezellige middag bij 'de Kletskop'.

Vrijwilligers van de werkgroep 'De Kletskop' verzorgen gezellige middagen met leuke activiteiten voor een ieder van 30 jaar en ouder die wel wat gezelligheid kan gebruiken. Wat centraal staat is dat men jong en oud samen wil brengen om zo elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Maar ook voor de...

jonge vaders en moeders die omkomen... in alle dagelijkse stress, kunnen even ontstressen. De middagen van de Kletskop zijn altijd op één woensdagmiddag in de maand van 13.30 uur tot 16.00 uur in het Victorhuis nabij de St. Victorkerk. Voel je welkom!!

Op woensdag 28 februari hebben we een creatieve middag op het programma staan. Er is keuze uit 2 workshops. U kunt kiezen voor een mooie mand van fietsbanden gemaakt, erg leuk voor elk interieur of u kunt kiezen voor hele leuke uiltjes maken van fietsbanden. Deze middag inclusief workshop kost € 7,50. Wilt u ook een schaartje meenemen en een vingerhoed?

Bent u niet zo van de knutsel, maar heeft u wel zin in een gezellige middag dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om te komen. Er is vast wel iets wat u ook leuk vindt spelletje kaarten, mandela’s kleuren etc. Dan kost deze middag gewoon € 5.00. 

Opgeven kan tot 23 februari in verband met de inkopen. Tevens geven wij alvast de data door voor de andere middagen die al gepland zijn, het programma is weer gevarieerd!

* 21 maart 2018: Modeshow en verkoop Lanco mode
* 18 april 2018: High tea met veel gezelligheid
* 16 mei 2018: laatste voor de zomer vakantie, Muzikale Bingo met Melodymakers

Deze middagen worden georganiseerd in het Victorhuis, nabij de St. Victorkerk. We vragen 5 euro entree. Van te voren aanmelden is wel erg fijn, zodat we kunnen inschatten hoeveel mensen er komen.

U kunt zich opgeven bij:
Adri Verhart tel: 0252-375185 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maria Beelen tel: 0252-370735 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Graag tot dan!!!
De dames van de Kletskop.