Datum: 28-05-2020 - 23:09
18
feb
'18
NLdoet zoekt klussen en nog 47 vrijwilligers voor Noordwijkerhout.
Geschreven door NLdoet - Oranjefonds

NLdoet zoekt klussen en nog 47 vrijwilligers voor Noordwijkerhout.

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken...

In de 2017 editie waren op 10 en 11 maart ruim 350.000 Nederlanders actief bij meer dan 9.200 klussen, een recordaantal. In 2018 wil men nog veel meer mensen op de been krijgen, er zijn tot nu toe al 9659 klussen aangemeld. Meld dus ook je klus aan of doe mee als vrijwilliger.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Meer informatie vindt u op www.nldoet.nl.

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties opgelet! Dit is uw kans om een grote klus te klaren, uw organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Knap het speelplein of het jeugdhonk op, neem ouderen mee voor een wandeling met koffie of pak uw natuurgebied aan. Meedoen is eenvoudig. Meld uw klus aan via Mijn Oranje Fonds.

Vrijwilligers gezocht:

Wilt u een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. U maakt dan kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En reken maar dat het nog gezellig is ook! Zoek hieronder een leuke klus in ons dorp en klik op de link voor meer info.

Op dit moment zoekt men al vrijwilligers voor:

*
Opgeruimd staat netjes het clubhuis Scouting Bosgeest.
Van der Weijdenlaan 2 Noordwijkerhout
Nog 12 van de 20 vrijwilligers nodig.

*
Dierenhoeve klaar voor het voorjaar.
De Dierenhoeve Langevelderweg 27 Noordwijkerhout
Nog 1 van de 20 vrijwilligers nodig.

* Life is better at the beach & flower power > Stichting Philadelphia Zorg
Campus 29 Noordwijkerhout
Nog 4 van de 8 vrijwilligers nodig.

* Sint Jozef Emerentiana Hescohonk Plein.
Dr Poelslaan 21, Noordwijkerhout
Nog 5 van de 10 vrijwilligers nodig.

* De Speelakker speelklaar voor een nieuw seizoen.
Zeereep 1 Noordwijkerhout - Waterspeeltuin De Speelakker
Nog 15 van de 20 vrijwilligers nodig.

* Onderhoud MTB parcours omgeving Noordwijk en Noordwijkerhout.
Randweg 28 Noordwijk > MBC de NoordBikers
Nog 10 van de 35 vrijwilligers nodig.