Datum: 02-10-2023 - 17:51
10
feb
'18

Een Blik Op de carnavalsoptocht 2018 door Kokkerhout met een 'Venetiaans zonnetje'. (166 foto's)

Onder toeziend oog van vele carnavalisten vond om 12.44 uur de overdracht plaats van de Kokkerhoutse sleutel bij het gemeentehuis. Burgemeester Goedhart wilde de sleutel pas overdragen aan Prins Veneto na een proeve van bekwaamheid. De Prins die bekend staat als een echte pizzaliefhebber...

moest van de burgemeester op afstand een aantal pizza's werpen in een pizzadoos. Dat viel toch niet mee voor de Prins, hij had er elf keer (en een beetje hulp) voor nodig om de pizza's in de doos te krijgen. Burgemeester Goedhart kon daarmee de sleutel overdragen aan Prins Veneto en de carnavalsoptocht mocht van start gaan. De burgemeester is dit weekend weer even boer Goedhart, terwijl Prins Veneto met zijn Prima Donna de komende dagen de scepter zwaaien in het carnavaleske Kokkerhout.

Het was ook dit jaar opnieuw een fantastische optocht met zeer veel mooie wagens en deelnemers die allerlei onderwerpen op de hak namen. Het weer was met een lekker winterzonnetje super te noemen en dus was het heerlijk genieten langs de kant van de weg.

De 166 foto's in de fotogalerij zijn van de redactie van BON, later volgen de foto's van de prijsuitreiking in De Schelft.

Foto's BON