Datum: 14-08-2020 - 03:37
09
feb
'18
Prima Donna wint Koetillers Polonaise-bokaal op de gezellige seniorenmiddag in een volle Schelft. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Prima Donna wint Koetillers Polonaise-bokaal op de gezellige seniorenmiddag in een volle Schelft. (foto's)

De redactie van BON was vrijdagmiddag aanwezig op de seniorenmiddag van de Kaninefaaten in De Schelft. Een volle zaal met een gevarieerd programma en een uitstekende verzorging met een drankje en een hapje, voor de rond de 1000 aanwezige Kokkerhoutse senioren waren dit de...

ingrediënten voor een super gezellige carnavalsmiddag in Kokkerhout.

Prins Veneto had zijn Prima Donna een middagje vrijaf gegeven en zo stond hij met zijn schoonmoeder Prinses Donna Carnavale aan zijn zij op het podium. Zij kreeg als eerste een onderscheiding en een oorkonde uitgereikt en natuurlijk de drie zoenen van haar schoonzoon Prins Veneto. Maar ook was er een onderscheiding voor Ineke van der Togt (werkzaam in De Schelft) voor haar grote inzet aan het Rijk der Kaninefaaten. 

Vervolgens werd Prima Donna alsnog het podium opgeroepen, dit keer door de Koetillers. Deze blaaskapel reikt al een aantal jaren de polonaise-bokaal uit aan een Prins of Prinses van alle carnavalsverenigingen in ons dorp, die in dat jaar de polonaise het beste tot uiting laat brengen. Dit jaar vonden de Koetillers al bij de start van het carnaval dat Prima Donna bij de voorfeesten een heuse promotor is van de polonaise op klanken van de Koetillers natuurlijk.....

De feestmiddag voor de senioren van Noordwijkerhout had een druk bezet maar gezellig programma, er waren veel optredens van onder andere de dansgardes der Kaninefaaten, het Kaninefaatenkoor, Shantykoor 't Bollenhart, Trio 1+1+2-1 als winnaars van het liedfestival en de zanger Martijn Stam.

Tijdens de seniorenmiddag zijn ook nog eens heel veel vrijwilligers m/v hard aan het werk om alle senioren van hun natje en een droogje te voorzien. Hulde aan al deze vrijwilligers!

Foto's BON.