Datum: 23-02-2018 - 06:02

08
feb
'18
Rabobank DBB Cup van start op Golfbaan Tespelduyn.
Geschreven door Golfbaan Tespelduyn

Rabobank DBB Cup van start op Golfbaan Tespelduyn.

Dinsdagavond 5 februari verrichte directeur Michiel Kolff namens de Rabobank Bollenstreek de loting voor de Rabobank DBB Cup 2018. In de sfeervolle herenkamer van Landgoed en Golfbaan Tespelduyn werden de 36 deelnemende bedrijven voor speelronde 1 in 4 poules ingedeeld. De Rabobank is...

voor het 3de aansluitende jaar de naamdrager van deze bedrijven cup. “Deze wedstrijd voor lokale bedrijven spreekt ons zeer aan”, legt Michiel Kolff uit. “Het lokale karakter, bedrijven verbinden en lokaal zaken doen past uitstekend bij onze bank. De Rabobank Bollenstreek is dat ook erg blij met de samenwerking en trots dat wij wederom onze naam aan deze goed georganiseerde golfcompetitie hebben verbonden”.

Blijven ontwikkelen
Tijdens de loting gaven de organisatoren Peter Duivenvoorde en Jelle Vleugel namens Tespelduyn en John van der Tol van Zaken voor Zaken aan dat zij blij waren met de input die de deelnemers van seizoen 2 hebben gegeven. Uit de evaluatie was o.a. naar voren gekomen dat de deelnemers zoveel mogelijk spreiding van branches wensen. Bij de loting is hier nu rekening mee gehouden.

Verder heeft de organisatie 3 algemene wedstrijddagen gepland waar meerdere deelnemers via een shotgun gelijktijdig hun wedstrijd kunnen spelen. Hierdoor krijgt het netwerkmoment om nieuwe contacten op te doen een extra impuls. Daarnaast heeft ronde 2 een extra wedstrijd element gekregen en zullen de flights op de finaledag niet uit 2 maar 4 verschillende teams bestaan om zo het netwerkkarakter en de wedstrijdspanning te vergroten.

ABS Birdie cup
Net als in 2017 heeft de Rabobank DBB Cup met de birdie cup een extra wedstrijdelement. Het team dat in de 4 speelrondes de meeste birdies heeft gemaakt mag zich de birdie koning noemen. ABS Brouwer Autoherstel met 2 filialen in de Bollenstreek (Lisse en Noordwijk) heeft dit jaar haar naam aan de birdie cup verbonden. Directeur Peter Engels; “de ‘drive’ om een birdie te maken ligt heel dicht bij het realiseren van een uitstekend autoschadeherstel”.

Wie wordt de winnaar van de Rabobank DBB Cup 2018, wie volgt Jan van der Zwet beheer op?

Tekst en foto's Tespelduyn.