Datum: 06-08-2020 - 03:34
05
feb
'18
Officiële verkooppunten en hofkapsalon in het zonnetje gezet door Prinsenpaar Kaninefaaten (foto's)
Geschreven door CV De Kaninefaaten

Officiële verkooppunten en hofkapsalon in het zonnetje gezet door Prinsenpaar Kaninefaaten (foto's)

Afgelopen zaterdag 3 februari brachten Prins Veneto en zijn Prima Donna, vergezeld van de Raad van 11 en hofkapel De Koetillers, na afloop van de stunt met het Boerenbruidspaar een bezoek aan 2 winkeliers en een kapsalon. Ton sur Ton en Wenson Kadowinkel werden in het zonnetje gezet...

omdat beide winkeliers sinds kort officieel verkooppunt zijn geworden van merchandise van carnavalsvereniging De Kaninefaaten. Fans van De Kaninefaaten kunnen hier terecht voor sjaals, caps, vlaggen, enz. In beide winkels is hiervoor een mooie ruimte ingericht.

Prins Veneto bracht ook kapsalon Lars een verrassingsbezoek afgelopen zaterdag. Hij wilde zijn kapper in het zonnetje zetten, omdat hij al 15 jaar de enige man is die aan zijn haar mag zitten. Al jaren achter elkaar wordt zo rond 11/11 de vraag door Lars gesteld wanneer hij het haar van deze Prins mag knippen.

Eindelijk is het nu zo ver. Het bezoek van Veneto had als doel om de toekomstige kandidaat prinsen voor te stellen en om hem te bedanken voor de afgelopen jaren. Dit werd bezegeld met de mooie titel; “Hofkapper der Kaninefaaten”.

Foto's PR.