Datum: 19-09-2021 - 13:23
01
feb
'18
Scootmobielen Bloementoertocht gaat ook in 2018 weer rijden.
Geschreven door Blik op Lisse

Scootmobielen Bloementoertocht gaat ook in 2018 weer rijden.

Stichting De Bloemenslinger organiseert op dinsdag 24 april a.s. voor de negende maal de Scootmobielen Bloementoertocht. Iedereen die gebruik maakt van een scootmobiel kan weer aan de tocht van ongeveer 22 km, meanderend als een bloemenslinger tussen de bollenvelden, deelnemen. De organisatie is weer...

vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen: een bloemrijke mooie gloednieuwe route, de “wegenwacht” van Welzorg voor pech onderweg, verkeersregelaars, bezemwagens, EHBO, ADL hulp, Muziek, Catering, enz. enz.

We rekenen dit jaar op prachtig weer en halen alles uit de kast om er weer een groot succes van te maken. U hoeft alleen voor uw eigen vervoer van en naar de Munnekeweij te zorgen en dat uw scootmobiel in goede conditie is en de accu goed is opgeladen.

De tocht begint om 9.30 uur in het atrium van de Munnekeweij. Daar zal rond 10.30 uur het startsein worden gegeven. Rond 16:30 uur bent u weer terug in Noordwijkerhout. Opnieuw is de organisatie er, dankzij de medewerking van vele sponsoren, in geslaagd dit evenement voor alle deelnemers gratis te organiseren.

Dat geldt voor het gratis een avond van te voren ophalen en ’s avonds ook weer terugbrengen van de scootmobielen als je buiten Noordwijkerhout maar wel binnen de Bollenstreek woont. Maar dat geldt ook voor een lunch tussen de middag en een tussenstop met fris, koffie of thee.

Aanmelden om gratis mee te mogen rijden kan vanaf vandaag. Via Jaap Walen (tel: 06 538 372 62) of via het aanmeldformulier op de website van de stichting: www.debloemenslinger.nl.

Foto BON.