Datum: 21-08-2019 - 11:05
  
31
jan
'18
Tweede jeugddisco van de Babyfaaten 'een wereldbal'. (foto's)
Geschreven door De Babyfaaten

Tweede jeugddisco van de Babyfaaten 'een wereldbal'. (foto's)

Nu het nog maar een paar dagen duurt voor de eerste jeugddisco begint, wordt het tijd om al je vrienden en vriendinnen een app-je te sturen. Wie gaat wel, wie niet? Natuurlijk gaat weer iedereen, want vorig jaar was het ook een groot feest. Vergeten jullie niet dat je een kaart nodig hebt! Deze is te verkrijgen...

bij Vink Multimedia aan de Dorpsstraat. Hij kost maar 2 euro (graag gepast geld meenemen) en daar krijg je een gratis drankje bij. Omdat dit een feest voor 11 t/m 15 jaar is, is deze natuurlijk alcoholvrij. De jeugd van Noordwijkerhout heeft toch helemaal geen alcohol nodig om een echt Kokkerhouts feest te vieren!

De dansmariekes hebben weer een fantastische dans ingestudeerd en daarna gaan de Babyfaaten helemaal los op de muziek van DJ A-matic. Hij gaat ervoor zorgen dat de nieuwste hits en de grootste carnaval hits zullen weer door De Schelft klinken.

Dat we daar de grootste polonaise, met voorop Prins Triton en Prinses Ariël, bij gaan lopen hoeven we natuurlijk niet te vertellen. Evenals dat we verkleed komen in het thema “Oost west, Carnaval best. Ga maar alvast bedenken wat je aandoet. Zoals Prins Triton altijd zegt: hoe gekker, hoe leuker.

Dus haal een kaart en kom vrijdag 2 februari naar De Schelft. De zaal gaat om 19.30 open om dan om 20.11 helemaal los te gaan. Let wel op: bij binnenkomst moet je weer even blazen. Maar zoals eerder gezegd! De jeugd van Kokkerhout heeft helemaal geen alcohol nodig om feest te vieren. En dat het een feest wordt, dat is zeker! Jij komt toch ook???

Carnavalsgroeten: De Babyfaaten

Foto's PR.