Datum: 03-04-2020 - 00:44
  
Update: 30-3-2020.
31
jan
'18
Open Trouwdag op Trouwlocatie Landgoed Tespelduyn.
Geschreven door Landgoed Tespelduyn

Open Trouwdag op Trouwlocatie Landgoed Tespelduyn.

Landgoed Tespelduyn heeft de afgelopen jaren een uitstekende naam als Trouwlocatie opgebouwd. Niet alleen bij bruidsparen uit de Bollenstreek maar ook vanuit andere provincies weten bruidsparen het landgoed te vinden voor hun mooiste dag. Op Tespelduyn kan de gehele huwelijksdag op één locatie plaatsvinden...

en dat geeft rust in het programma. Er wordt oprecht meegedacht zodat bruidsparen daadwerkelijk de dag van hun dromen beleven. Uniek zijn de huwelijksvoltrekkingen in de sprookjesachtige Trouwtuin.

Zaterdag 3 februari - Open Trouwdag
Op zaterdag 3 februari van 11.00 uur tot 16.00 uur doen wij mee met de Open Top Trouwlocatie Route. Na eerdere edities te hebben gehad op de zondag is er nu op zaterdag de mogelijkheid om ons tijdens de Open Trouwdag te bezoeken.

Prachtige winactie!
“Elk jaar verzorgen wij vele huwelijksvieringen. In samenwerking met diverse partners kunnen wij geregeld een mooie prijs verloten onder de bruidsparen die definitief voor Landgoed Tespelduyn kiezen”, zegt Jelle Vleugel, eerste aanspreekpunt voor huwelijksvieringen op Tespelduyn.

“Uiteraard zal niet elke prijs een voorwaarde zijn voor een bruidspaar om voor onze locatie te kiezen maar dat is ook niet onze insteek. Wij vinden het een mooi gebaar dat we een prachtig cadeau kunnen geven aan een van onze bruidsparen die het vertrouwen in ons uitspreken!”

Ook in het voorjaar heeft Landgoed Tespelduyn een mooie winactie voor bruidsparen: “Bruidsparen die vóór 1 maart 2018 hun huwelijksdag op Tespelduyn boeken maken kans op een prachtig cadeau aangeboden door Illy”, zegt Peter Duivenvoorde, directeur van Landgoed Tespelduyn. “Een prachtig Illy X71 Koffiemachine t.w.v. € 250 voorzien van enkele kopjes, schoteltjes en koffie!”

Meer informatie:
Landgoed Tespelduyn - Tespellaan 53 - 2211 VT Noordwijkerhout. Tel. 0252-241336 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.tespelduyn.nl.

Tekst en foto's Tespelduyn.