Datum: 21-09-2020 - 18:16
30
jan
'18
Drukke wittebroodsweken voor Boer Hein en Boerin Brietje.
Geschreven door Boerenkoolcommissie der Kaninefaaten

Drukke wittebroodsweken voor Boer Hein en Boerin Brietje.

De wittebroodsweken zijn voortvarend van start gegaan voor ons Boerenbruidspaar, Boer Hein van Henk van Jan van Hein van Herenweg tot Gravendam en Boerin Brietje van Piet en Jeanne van Julianaplein tot aan de Kerkstraat. De voorbereidingen voor deze grootse Boerenbruiloft op maandag 12 februari...

zijn al weken in volle gang. En waar getrouwd gaat worden, hoort natuurlijk ook een heus vrijgezellenfeest! De verrassing was dan ook groot voor Boer Hein en Boerin Brietje toen afgelopen zaterdag hun getuigen, Boer Rut en Boerin Marrie ineens voor hun neus stonden.

Na de bekendmaking van het Boerenbruidspaar op zondag 21 januari bij Café van der Geest, was het in mum van tijd gelukt om het Boerenpaar te verrassen met vrienden en familie. Fantastisch ook, dat onze Noordwijkerhoutse ondernemers dit op het laatste moment mogelijk hebben gemaakt. 

Heerlijk gegeten werd er bij Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout en bij Het Feest van Harry/To Me@t,Me@t, En een gezellige feestavond in Feestcafe Madero, met heerlijke hapjes van Jeffreys Burgerbar en speciale dank aan R2Design, voor het compleet maken van deze verrassing. Er werd tot in de late uurtjes geproost op het aanstaande bruidspaar.

A.s. zaterdag 3 februari is om 13:00 uur de Boerenstunt rond de Witte Kerk. Bij deze bent u van harte uitgenodigd om deze hilarische stunt van het Boerenbruidspaar tegen het Prinsenpaar der Kaninefaaten bij te wonen. Tot zaterdag!

Foto's PR.