Datum: 19-05-2022 - 04:58
27
jan
'18
Team Café van der Geest en Fabian Franck winnaars 5e Midwinter Oranjedrive. (foto's + alle uitslagen)
Geschreven door Oranjevereniging NWH

Team Café van der Geest en Fabian Franck winnaars 5e Midwinter Oranjedrive. (foto's + alle uitslagen)

Afgelopen vrijdagavond 26 januari werd door de Oranjevereniging in De Schelft de vijfde Midwinter Oranjedrive (klaverjaswedstrijd) georganiseerd. Het beste klaverjasteam (bestaande uit 8 personen) van de avond werd het team van Café van der Geest met 39.936 punten. Individueel was het Fabian Frank...

die met 5912 punten met de eer ging strijken. Er hadden zich 15 groepen met in totaal 140 deelnemers ingeschreven voor deze avond, die in de grote zaal van in De Schelft werd gehouden. De Oranjevereniging Noordwijkerhout kan weer terugkijken op een zeer gezellig en geslaagd evenement.

Klik hier voor alle individuele uitslagen.

Klik hier voor alle team uitslagen.lik hier voor alle team uitslagen.

Verslag Oranjevereniging (1-2-2018).
Op vrijdag 26 januari, organiseerde de Oranjevereniging Noordwijkerhout alweer de 5de Midwinter Oranje Drive in de Schelft. Onder een bijna lente achtige buitentemperatuur wisten vele enthousiaste deelnemers de weg naar de Schelft te vinden. De organisatie had er alles aan gedaan om het weer een gezellige Noordwijkerhoutse avond te laten zijn. Na de ontvangst met koffie ging iedereen van start met het spelen van de 1ste ronde.

Er werden totaal 3 ronden gespeeld. Tijdens de pauzes was er voldoende gelegenheid de behaalde resultaten te bespreken. Voor alle deelnemers was er een heerlijk broodje beenham te krijgen die letterlijk als warme broodjes werden uitgedeeld. Dit werd door alle aanwezigen zeer gewaardeerd. Tussendoor werden de nummers van de bekende donateursloterij en de grote loterij bekendgemaakt. Speciaal voor de donateurs waren er onder andere heerlijke taarten te winnen en ook waren er verder nog diverse prachtige prijzen te verdelen.

Rond de klok van 12 uur, werd de avond afgesloten met de grote prijsuitreiking. Team van der Geest ging uiteindelijk met de wisselbeker aan de haal, terwijl Fabian Franck als sterkste eindigde onder de deelnemers. Natuurlijk ontbraken de bekende rookworsten niet en werden er talrijke karbonadecheques uitgereikt aan de deelnemers die de beste resultaten van de avond hadden behaald.

Voor degene die buiten de prijzen vielen deze avond was er de bekende pot hyacinten, die door iedereen mee naar huis genomen mocht worden. Iets wat al vele jaren zo is en waar de organisatie en de deelnemers zeer content mee zijn.
Al met al een geslaagde avond waar iedereen met veel plezier op terug kan kijken.

Foto's Oranjevereniging NWH.