Datum: 17-02-2020 - 17:20
  
27
jan
'18
Adrianus van Noordwijk (Ard Zandbergen) winnaar Tonneprossen 2018. (foto's+filmpje winnende pros)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Adrianus van Noordwijk (Ard Zandbergen) winnaar Tonneprossen 2018. (foto's+filmpje winnende pros)

In Residentie Café van der Geest was het vrijdagavond weer goed toeven voor de Noortukkerhouters. Ook dit jaar waren er maar liefst 7 deelnemers bij het Tonneprossen 2018 van de Kaninefaaten. Het veelvuldig opgekomen publiek, waaronder het bijna voltallige College van B&W inclusief wethouder Gerben van Duin...

van de Gemeente Noordwijk, werden goed vermaakt door de 'bijna' allemaal Kokkerhoutse deelnemers met hun visie op de gebeurtenissen van ons durrepie. De kwaliteit van de prossen was dit jaar buitengewoon en zelfs grensoverschrijdend goed, de jury die de prossen mocht beoordelen bestond uit Peter vd Berg, Ria Vink-vd Berg en Kees vd Berg.

De Master of Ceremonie en begenadigd standup presentator (oud)Prins Picasso had de eer de zeven kandidaten aan te kondigen. Leontien van der Klugt (De Buuf), Paul Jansen (Paultje Pils), Gerrit Rotteveel (Gerrit-Heen en Weer), Jeroen Damen (Citymanager), Gerard Kuipers (Raymond Salman), Dirk van der Voort (Derk de Darter) en debutant Ard Zandbergen (Adrianus van Noordwijk) gingen de strijd met elkaar aan voor de titel Tonneprosser 2018. 

Uiteindelijk was het volgens de jury 'Noortukker' Adrianus van Noordwijk (Ard Zandbergen) die het publiek het meest aan het lachen kreeg. Met een geweldige, enthousiaste en een zeer actuele pros over natuurlijk de fusie tussen Noordwijk en Noordwijkerhout/De Zilk, wist Ard (u kent hem vast wel van de Bollenstreek Omroep) als debutant zelfs de harten van zowel de jury als het Kokkerhoutse publiek voor zich te winnen en kwam hij als beste Tonneprosser uit de bus (zie filmpje). Alle andere 6 deelnemers werden keurig eervol tweede.

De Kaninefaaten zorgden op deze avond voor nog veel meer entertainment met onder andere een optreden van de Koetillers, Trio lik me vessie en de winnaars van het liedfestival 'Trio 1+1+1-2' met het lied 'Op de Bavo'.

Klik hier voor het filmpje van de winnaar Adrianus van Noordwijk (Ard Zandbergen) .

Foto's BON. U kunt binnenkort ook nog foto's bekijken bij: JP / Snap-Shot > klik hier.