Datum: 04-07-2020 - 08:01
26
jan
'18
Voorverkoopavond carnavalskaarten Kaninefaaten carnaval 2018.
Geschreven door CV De Kaninefaaten

Voorverkoopavond carnavalskaarten Kaninefaaten carnaval 2018.

Nog maar enkele dagen en het feestgedruis barst los in Kokkerhout, want Carnaval staat weer voor de deur in Noordwijkerhout. De Kaninefaaten hebben weer vele feestjes op het programma staan!! Zoals je op de foto’s kan zien is er in de Residentie Van der Geest en in De Schelft weer van alles te beleven de komende tijd...

Te beginnen met het Opwarmbal op zaterdag 3 februari in De Schelft met de Snollebollekes, maar ook de verschillende Feest Dj’s zoals DJ Robert den Brok, DJ Bas, DJ Patjoo, DJ Martijn en de bands The Euros en The Hottub Heroes zullen weer voor geweldige feesten zorgen.

De vaste voorverkoopavond voor al deze feesten is op woensdag 31 januari in De Schelft, Maandagsewetering 202, 2211 WV Noordwijkerhout. Om 17.30 wordt gestart met het uitdelen van de nummertjes. Ook Sponsors, Leden van de Cv100 en Donateurs die geen kaarten via internet hebben gereserveerd dienen een nummer op te halen. Zorg dat je er bij bent en haal je kaarten in de voorverkoop.

Eventuele kaarten die na deze avond nog over zijn worden verkocht via de vaste verkoopkanalen Ton sur Ton, Havenstraat 21 en Vink Multimedia, Dorpsstraat 19a, in Noordwijkerhout. Op deze avond de 31e is er ook al de mogelijkheid om je muntjes bij De Schelft te kopen, deze zijn de hele carnaval geldig.

Mis het niet, het gezelligste carnaval boven de rivieren!!

Foto BON. Poster Kaninefaaten. (klik op de foto voor een vergroting)