26
jan
'18
Koper weg na inbraak De Zeestroom, gebouw dichtgetimmerd.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Koper weg na inbraak De Zeestroom, gebouw dichtgetimmerd.

Onlangs werd bekend gemaakt dat het college van B&W voornemens is om het gebouw van De Zeestroom te gaan slopen. Alleen Jeugdtheater Tikkie maakte nog gebruik van het gebouw in de Hoogstraat. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van donderdagavond deelde wethouder De Jong mee...

dat er afgelopen maandag een inbraak heeft plaatsgevonden bij De Zeestroom. Hierbij zijn alle koperen leidingen gestolen en is er schade aan het gebouw toegebracht. De spullen van Tikkie in het gebouw heeft men gelukkig onberoerd gelaten. Als reactie hierop heeft het college besloten om het gebouw met onmiddellijke ingang volledig af te sluiten, door middel van het dichttimmeren van ramen en deuren. Daarbij is ook gelijk de gastoevoer afgesloten.

Bij onderzoek na de inbraak kwam men in de kruipruimte delen van asbest tegen, waarop ook werd besloten om het gehele terrein hermetisch af te sluiten. Helaas heeft de afsluiting voor Tikkie nog wel gevolgen gekregen, want men wilde de laatste uitvoering nog in De Zeestroom doen, maar dat kan daar nu door het gebeuren niet meer plaatsvinden.

Foto PR.