Datum: 22-10-2021 - 06:32
23
jan
'18
Palliam: Marije Groenewoud geeft proefles meditatie 'Tijd voor jezelf'.
Geschreven door Palliam

Palliam: Marije Groenewoud geeft proefles meditatie 'Tijd voor jezelf'.

Op vrijdag 26 januari geeft Marije Groenewoud in Noordwijkerhout vanaf 19.30 uur een proefles meditatie ‘Tijd voor jezelf’. Mediteren en mindfulness trainen kan overal en tussen van alles door. Er is niets zweverigs aan. Het is een vaardigheid die je, door te oefenen goed kunt leren. Net zoiets als fietsen....

In deze avond krijg je praktische meditatie oefeningen om meer je ademhaling te kunnen volgen. Door je daar bewust van te zijn ontstaat er stilte, ruimte in je hoofd en verbondenheid met een groter geheel. Mediteren keert je ook relativeren en negatieve gedachten vervangen door positieve. Je zult meteen merken wat zo’n houding met je doet.

Makkelijk zittende kleding en warme sokken zijn handig om mee te nemen. Marije Groenewoud geeft geregeld trainingen over mediteren, mindfulness en het effect van bewustwording. De proefles wordt gehouden van 19:30 tot 21:30 uur in de Sint Victorkerk, Sint Victorlaan 11, Noordwijkerhout. De bijdrage bedraagt € 5,- en inschrijven kan via www.palliam.nl..

Foto PR: Marije Groenewoud.