Datum: 16-07-2020 - 18:45
25
jan
'18
Muzikanten opgelet: open podium bij Café van der Geest.
Geschreven door Café van der Geest

Muzikanten opgelet: open podium bij Café van der Geest.

Muziekliefhebbers opgelet; het open podium is terug bij Café van der Geest! Of je nu muziek maakt, zingt, of houdt van het luisteren naar live muziek, zondagmiddag 28 januari ben je vanaf 15.00 uur van harte welkom. Het niveau van de muzikanten varieert van 'tussen de schuifdeuren' tot 'nagenoeg professioneel'...

wat bezoekers en deelnemers bindt is de zin in een gezellig middag en de liefde voor muziek. Kom meedoen, kom luisteren, drink wat, eet wat en ga met een heerlijk gevoel weer naar huis. Geluidsniveau is type 'beperkt versterkt', heerlijk om naar te komen luisteren.

Voor de 28e heeft zich al een flink aantal muzikanten aangemeld, dus het belooft een afwisselende middag te worden. Toegang is gratis! Wil je je nu al opgeven voor het Open Podium van 25 maart, stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelding muzikanten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Café van der Geest, Zeestraat 7a Noordwijkerhout.
Foto BON.

***Folk-blues-singer-songwriter-sixties-jazz-populair-klassiek***