Datum: 29-05-2020 - 00:46
22
jan
'18
Ruimtewelpen bij Scouting Bosgeest. (foto's)
Geschreven door Scouting Bosgeest

Ruimtewelpen bij Scouting Bosgeest. (foto's)

De welpen van Scouting Bosgeest richtten zich afgelopen weekend niet op de aarde maar op de ruimte! Daar was genoeg te ontdekken: raketten, de Melkweg, het zwarte gat, ruimtereizen en de Grote Beer. Een weekend lang weg bij ouders, laat naar bed, kampvuur maken en leuke activiteiten doen: op kamp gaan...

is een hoogtepunt voor veel kinderen bij Scouting. Gedurende het jaar gaan de kinderen dan ook af en toe een weekendje logeren. Afgelopen weekend gingen de welpen, jongens tussen de 7 en 11 jaar, op pad.

De 12 welpen bleven het weekend overnachten in het clubhuis in Noordwijkerhout maar hun tijd hebben zij aan het heelal besteed. Op zaterdag begonnen zij bij de Space Expo in Noordwijk waar zij hun ruimte diploma hebben gehaald.

Vervolgens hebben zij een mooi knutselwerk gemaakt over de ruimte. Toen het donker werd was het tijd voor een smokkelspel waarna met chocomelk kon worden opgewarmd bij het kampvuur. In de slaapzaal bleef het nog lang onrustig.

Op zondag was er een bioscoop gemaakt in het clubhuis waar de kinderen in pyjama een film konden kijken en de leiding een beetje kon bijkomen van de afgelopen nacht………

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij Scouting Bosgeest. Wil je graag een keertje komen kijken? Dan kan! Meer informatie is te krijgen via www.bosgeest.nl of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's PR.