22
jan
'18
Diploma-uitreiking bij muziekvereniging De Harpe Davids.
Geschreven door De Harpe Davids

Diploma-uitreiking bij muziekvereniging De Harpe Davids.

Zaterdag 20 januari organiseerde muziekvereniging de Harpe Davids de voorspeelmiddag voor en door de, leerlingen van het leerlingenorkest en de leerlingen Algemene Muzikale Vorming (AMV). De opleiding HDMusic4Kids is een speelse AMV cursus voor kinderen en deze middag hebben de AMV leerlingen....

van zich laten horen. Het afgelopen jaar hebben zij kennis gemaakt met muziek en ook al veel geleerd. Vele vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s waren hier getuige van. De leerlingen konden deze middag hun talent laten horen en maakten daar gebruik van. Dit leverde weer een zeer gevarieerd programma op.

Allerlei muzikale interpretaties passeerden de revue. Er waren gezamenlijk optredens, er werd samen met hun docent gespeeld of er werd solo gespeeld. Deze voorspeelmiddag heeft het publiek maar ook de leden zelf een bijzonder gezellige middag bezorgd. Na afloop kreeg iedereen een rapport, over de vorderingen die ze gemaakt hebben.

Wil je ook een instrument leren bespelen, dan kan dat. Voor meer informatie over HDMusic4Kids, kijk dan op onze website www.harpedavidsnwh.nl of de facebookpagina. Opgeven voor AMV of muzieklessen kan ook, neem dan contact op met Marit Hogervorst, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto PR.