Datum: 30-03-2020 - 10:00
  
Update: 29-3-2020.
20
jan
'18
Boerenkoolcommissie maakt winnaars bekend van de laatste 'Stem van Noordwijkerhout: 'Mark Geerlings'.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Boerenkoolcommissie maakt winnaars bekend van de laatste 'Stem van Noordwijkerhout: 'Mark Geerlings'.

Het spel in de afgelopen twee weken waarbij men ‘De Stem van Noordwijkerhout’ moest raden heeft voor heel wat reuring gezorgd op de sociale media. Maar ook in het dorp werd er veel over gesproken, van wie is nu 'De Stem van Noordwijkerhout'. Na het plaatsen van de laatste 7e stem werd het ook meteen duidelijk...

dat er meer achter zat dan een grappig spelletje op BON waarmee een je leuke prijs kon winnen... 

De Boerenkoolcommissie van de Kaninefaaten, al jaren goed voor een ludieke stunt rondom de bekendmaking van het nieuwe Boerenpaar van Kokkerhout, zat ook dit keer achter het idee van 'De Stem van Noordwijkerhout'. Via Blik Op Noordwijkerhout werd opnieuw de publiciteit gezocht en dat is ook dit jaar 'gezien het gesprek van de dag' weer heel goed gelukt.

De zeven stemmen van de verschillende BN'ers (bekende Noordwijkerhouters) vormden uiteindelijk een zin waaruit je kon opmaken dat je aanstaande zondagmiddag 21 januari in Café van der Geest moet zijn voor de bekendmaking van het nieuwe Boerenpaar van 2018. U bent van harte welkom vanaf 14.30 uur in Café van der Geest. Kom gerust met het hele gezin, voor de kleine boertjes en boerinnetjes is er genoeg te doen.

Er waren bij de laatste 'Stem van Noordwijkerhout' maar liefst 172 inzenders met de juiste naam, nee niet Henk Bemelman maar 'Mark Geerlings' was de juiste naam. Henk Bemelman is wel de oprichter van Drogisterij Bemelman, maar schoonzoon Mark is de huidige eigenaar van de DA-drogist. De snelste inzender was dit keer 'Anneke van de Burg' zij kwam heel snel met de juiste naam en ze wint een taartbon van Bakkerij Jongeneel. (zie foto) 

Na een loting door de Boerenkoolcommissie, met dit keer dus 172 goede inzenders, was het uiteindelijk Gerard Heemskerk (de Kat) die Noffie-bonnen wint ter waarde van € 100,- en deze mag hij gaan besteden bij alle leden van de NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging). Zie foto: Gerard als winnaar op de foto met Richard Vink, voorzitter van de Noffie-commissie van de NOV. 

Alle winnaars (7x2) van 'De Stem van Noordwijkerhout' van harte gefeliciteerd met hun prijs namens: de Boerenkoolcommissie der Kaninefaaten, NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging)Café van der Geest in de ZeestraatMIX Department Store op het MarktpleinVink Multimedia in de Dorpsstraat, Suzanne's Feestshop in de HavenstraatJuwelier André Schilder in de Havenstraat/Marktplein, Restaurant Hudson op de Dorpsringweg, Café van der Geest in de ZeestraatBakkerij Jongeneel in de Nieuwe Duinstraat en Blik Op Noordwijkerhout,

De zeven stemmen waren van Jan Huijsman, Dolf Hulspas, Suzanne van Gelderen, Joost van Halem, Sanne Boswinkel, René Vijlbrief en Mark Geerlings. Klik hier voor de complete zin met de stemmen nu achter elkaar.

Foto's BON.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.