Datum: 20-08-2019 - 01:20
  
20
jan
'18
Noordwijkerhouts jeugdcarnaval griezelig van start gegaan. (foto's)
Geschreven door De Babyfaaten

Noordwijkerhouts jeugdcarnaval griezelig van start gegaan. (foto's)

Dit jaar mag het in begin februari al vroeg in het jaar carnaval zijn, maar voor de basisschoolkinderen van Noordwijkerhout kon het niet snel genoeg 19 januari 2018 zijn. Afgelopen vrijdag was dan het eindelijk zover dat de kinderen tot 13 jaar mochten gaan carnavallen in de kantine van VVSB...

Het thema ‘Griezelbal’ trok allerlei 'engerds en griezels' op deze jeugddisco, waarbij ook Prins Triton, Prinses Ariël en de Raad van Elf van De Babyfaaten natuurlijk aanwezig waren. Het gezelschap zette direct een grootse polonaise in onder leiding van blaaskapel De Koetillers en daarmee is het jeugdcarnaval voor 2018 van start gegaan!

Er was een prijs voor de beste verklede carnavalsvierders en na een fantastisch optreden van de junioren dansmariekes gingen alle kids los op muziek van DJ Pe-lé. (zie foto's)

Kaartverkoop carnaval jeugddisco Babyfaaten van start.
Ben je tussen de 11 en 15 jaar en wil je graag naar de jeugddisco’s van Carnavalsvereniging De Kaninefaaten, lees dan even dit stukje. Vrijdag 2 en 9 februari organiseert de jeugdvereniging De Babyfaaten weer hun disco’s voor de grotere jeugd. Voor deze disco’s heb je kaarten nodig.

Vanaf vandaag zaterdag 20 januari kun je deze kaarten weer kopen. Voor 2 euro zijn ze te krijgen bij Vink Multimedia aan de Dorpsstraat. De hoogste man van het Babyfaatenrijk, Prins Triton met aan zijn zijde Prinses Ariël, zal het eerste kaartje verkopen aan wie zich als eerste meldt. Ben jij dit of wil je er zeker van zijn dat je een kaartje hebt voor deze zeer gewilde disco’s, kom dan vanaf 10 naar de winkel van Vink Multimedia. 

Iedereen mag niet meer dan 2 kaartjes kopen en graag met gepast geld komen. Spreek even met elkaar af en kom vanaf zaterdag 20 januari een kaartje kopen. Deze avonden wil je natuurlijk niet missen en op is ook echt op! Dus zorg, dat je er bij bent.

Foto's JP/Snapshot. (binnenkort meer foto's, klik hier)