Datum: 09-08-2020 - 00:46
19
jan
'18
Mama Café Noordwijkerhout voor (aanstaande) moeders, vaders & kids van 0-4 jaar.
Geschreven door Centrum voor Jeugd en Gezin

Mama Café Noordwijkerhout voor (aanstaande) moeders, vaders & kids van 0-4 jaar.

Waar kunnen (aanstaande) ouders en hun kinderen in Noordwijkerhout terecht met vragen over zwangerschap, opvoeding en ouderschap? Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Noordwijkerhout, Mom in Balance Hoofddorp Duin & Bollenstreek en Bibliotheek Bollenstreek organiseren samen met het Mama Café...

Noordwijkerhout.

Ontmoeten
Het Mama Café is dé ontmoetingsplek in Noordwijkerhout voor (aanstaande) moeders en vaders met jonge kinderen. Iedere laatste vrijdag van de maand tussen 10.00 uur tot 12.00 uur (het is inloop) kunnen zij hier met elkaar in gesprek gaan, opvoedtips uitwisselen, of gewoon ontspannen koffie drinken.

De kinderen kunnen lekker spelen met divers speelgoed dat aanwezig is. Maandelijks staat er een thema centraal. Welke thema’s dit zijn bepalen de ouders zelf d.m.v. inventarisatie, bv. voeding, kinder EHBO, positief opvoeden of een activiteit met peutersport of -yoga. Loop gerust eens naar binnen, de koffie & thee staat klaar!

Wanneer:
Ieder laatste vrijdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur (tenzij dit op een feestdag valt; check de facebookpagina).

Waar:
Het Mama Café Noordwijkerhout is in gezellige en vertrouwde plek van de Bibliotheek Noordwijkerhout, Herenweg 2 Noordwijkerhout.
Entree is gratis.

Ssst! De tijger slaapt:
Vrijdag start het Mama Café Noordwijkerhout het jaar met kindertheater. Theater Marnick speelt Ssst! De tijger slaapt, een meespeel voorstelling voor peuters en kleuters, gebaseerd op het prentenboek. Alleen deze keer graag aanmelden via bibliotheekbollenstreek.nl.

Gastvrouw:
Het Mama Café Noordwijkerhout is per direct op zoek naar een nieuwe gastvrouw. Het is vrijwilligerswerk. Lijkt dit je leuk, kijk voor de vacature op de facebook pagina van het Mama Café Noordwijk of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Like ons op facebook. En blijf op de hoogte van alle activiteiten Facebook.com/CJG Noordwijkerhout. En Facebook.com/ Mama Café Noordwijkerhout.

Voor (aanstaande) moeders & kids van 0-4 jaar