Datum: 19-04-2021 - 11:54

15
jan
'18
Laatste voetbalseizoen voor VVSB'er in hart en nieren Peet van der Slot.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Laatste voetbalseizoen voor VVSB'er in hart en nieren Peet van der Slot.

Onlangs had Vladimir Jozic ook al aangegeven aan het eind van het voetbalseizoen te gaan stoppen bij het eerste van VVSB. Vandaag kwam het bericht naar buiten dat ook VVSB'er in hart en nieren Peet van der Slot, na 10 mooie jaren en meer dan 200 wedstrijden aan het eind van het seizoen gaat....

stoppen bij de selectie van VVSB. Na 10 jaar met veel plezier bij de selectie te hebben gespeeld, werd het plezier de afgelopen periode toch van tijd tot tijd minder. Maar ook trekt zijn maatschappelijke carrière aan hem en vindt hij het tijd geworden voor verandering. Peet is altijd een sterkhouder in de selectie geweest, een voorbeeld voor de jeugd en geliefd bij onze supporters. VVSB is trots op Peet en zijn prestaties! 

De komende periode zal Peet, zoals iedereen hem kent, natuurlijk voorop gaan in de strijd om de komende seizoenshelft maximaal resultaat te behalen. Tegelijkertijd gaat hij nadenken over zijn sportieve en maatschappelijke toekomst. Peet heeft direct aangegeven graag bij VVSB betrokken te blijven en zij gaan de komende periode dan ook concreet een rol in de Technische Commissie bespreken.

Foto BON.