Datum: 17-02-2020 - 16:05
  
15
jan
'18
Maar liefst zeven prossers in de Kaninefaaten-ton bij Café vd Geest.
Geschreven door CV De Kaninefaaten

Maar liefst zeven prossers in de Kaninefaaten-ton bij Café vd Geest.

Op vrijdag 26 januari stond oorspronkelijk de Limburgse Buuttekampioen 2017 als kandidaat Tonneprosser geprogrammeerd. Door omstandigheden kan hij echter niet komen waardoor de organisatoren der Kaninefaaten vervangers hebben moeten zoeken. En dat is hen natuurlijk meer dan dubbel en dwars gelukt... 

De Master of Ceremonie, begenadigd standup presentator, Prins Picasso mag weer veel kandidaten aankondigen. Hij mag onder andere Leontien van der Klugt (De Buuf), Paul Jansen (Paultje Pils), en Gerrit Rotteveel (Gerrit-Heen en Weer) aankondigen, maar ook Jeroen Damen, Ard Zandbergen (Zenderling) en Gerard Kuipers (Gerard Salman) zullen ook de strijd aangaan voor de titel Tonneprosser 2018.

Als klap op de vuurpijl zal natuurlijk ook Dirk van der Voort die avond deelnemen. Dirk was als “Derk Doormate” in de editie van 2017 de grote man die de zaal 11 minuten lang plat van het lachen kreeg. Zal hij ook dit jaar de meest actuele en winnende Pros meenemen naar de Residentie Café van der Geest?

Het oordeel over wie de winnaar van de avond mag zijn, zullen bergen bekende Noordwijkerhouters wel hebben. Het echte eindoordeel is aan de jury bestaande uit meerdere Van den Bergen. Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar wijzen zij de winnaar van de 'Jaap Aartman-bokaal' aan.

Groot Kokkerhout lacht in de Residentie Café van der Geest op vrijdag 26 januari. Om 20:45 uur komen Prins Veneto en zijn Prima Donna en hun gevolg, om 21:00 uur begint het Prossen. Met tussendoor een optreden van de winnaar van Het Liedjesfestival 2018, 'Trio 1+1+2-1'. Zaal open om 20:00 uur. De entree is gratis.

Foto JP/Snapshot.