Datum: 20-10-2018 - 06:46

12
jan
'18
Winnaars bekend van 'De stem van Noordwijkerhout: 'Joost van Halem'.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Winnaars bekend van 'De stem van Noordwijkerhout: 'Joost van Halem'.

Het spel met ‘De Stem van Noordwijkerhout’ trekt steeds meer deelnemers en dit keer bleek het raden van de vierde stem niet al te moeilijk zijn. Er waren maar liefst 115 inzenders met de juiste naam 'Joost van Halem' van de boekwinkel in de Havenstraat. De snelste inzender was dit keer 'Annita Koch'....

met de juiste naam en zij wint een taartbon van Bakkerij Jongeneel. Na een loting, met dit keer dus 115 goede inzenders, was het uiteindelijk Michael van Gijlswijk die een cadeaubon wint van € 100,- en deze mag hij besteden bij Vink Multimedia in de Dorpsstraat. Beide prijswinnaars van harte gefeliciteerd. (zie foto's, helaas bleek Michael ziek te zijn maar vriendin Jolanda kon voor hem de cadeaubon ophalen en staat dus op de foto) 

Wilt u ook kans maken op zo’n leuke prijs, raad dan de volgende keer ook mee bij de ‘De Stem van Noordwijkerhout’! Het nieuwe fragment zal op zaterdag 13 januari 2018 online gaan. Heeft u nog niet meegedaan? Hier gaat het allemaal om:

De Stem van Noordwijkerhout. (klik hier voor het promofilmpje, niet de stem)
Hoeveel kennen we er allemaal wel niet? Van die echte bekende ras Noordwijkerhouters die je overal tegenkomt. In het dorp, langs de velden van VVSB, bij sportwedstrijden, tijdens de kermis en de carnaval, tijdens de zomer activiteiten in het dorpscentrum of gewoon op straat… Maar hoe goed kent u ze nou echt? Daar draait het allemaal om in het spel dat we de komende tijd gaan spelen.

Elke paar dagen zal een geluidsfragment van de stem van een bekende Noordwijkerhouter worden geplaatst op de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout. Iedereen mag raden naar de persoon achter de stem. Het 'eerste goede antwoord' heeft altijd prijs, namelijk een lekkere taart. En uit alle goede inzendingen wordt de winnaar gekozen die een cadeaubon zal winnen t.w.v. € 100,-.

De volgende ondernemers hebben hun toezegging gedaan voor het beschikbaar stellen van een cadeaubon van € 100,-. Vink Multimedia in de Dorpsstraat, Suzanne's Feestshop in de Havenstraat, MIX Department Store op het MarktpleinJuwelier André Schilder in de Havenstraat/Marktplein, Restaurant Hudson op de Dorpsringweg, Café van der Geest in de ZeestraatBlik Op Noordwijkerhout, Bakkerij Jongeneel in de Nieuwe Duinstraat.

Nog 1 keer de belangrijkste regels op een rij:
- Raad de persoon achter de stem uit het geluidsfragment (in een kort filmpje).
- Reageer via het reactieformulier onderaan deze pagina (plaatsing volgt later na spam-goedkeuring) of uw antwoord in een reactie geven via onze Facebook pagina.
- Het eerste goede antwoord wint een heerlijke gebaksbon van Bakkerij Jongeneel in de Nieuwe Duinstraat.
- Uit de goede inzendingen wordt 1 winnaar per stem gekozen door een onafhankelijke jury.

Foto's BON.

2 reacties

  • Reactielink Ben Kruse zaterdag, 13 januari 2018 12:54 Geplaatst door Ben Kruse

    Sanne Boswinkel

  • Reactielink Tinek Kruse zaterdag, 13 januari 2018 12:50 Geplaatst door Tinek Kruse

    Sanne Boswinkel

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.