12
jan
'18
Nieuwjaarsgala bij 'de Kletskop'.
Geschreven door De Kletskop

Nieuwjaarsgala bij 'de Kletskop'.

Vrijwilligers van de werkgroep 'De Kletskop' verzorgen gezellige middagen met leuke activiteiten voor een ieder die wel wat gezelligheid kan gebruiken 30 jaar en ouder. Wat centraal staat is dat men jong en oud samen wil brengen om zo elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Maar ook voor de...

jonge vaders en moeders die omkomen... in alle dagelijkse stress, kunnen even ontstressen De middagen van de Kletskop zijn altijd op één woensdagmiddag in de maand van 13.30 uur tot 16.00 uur in het Victorhuis nabij de St. Victorkerk. Voel je welkom!!

Nieuwe start van het nieuwe jaar! Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en dat we maar veel mooie momenten met elkaar mogen meemaken. Op 24 januari geven we een nieuwjaarsgala. Op deze middag kunnen we elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen en weer genieten van ons samenzijn.

Een gala wat in het teken staat van genieten, ontmoeten en gezellige middag hebben. Wat we gaan doen of beleven laten we nog als verrassing maar trek uw mooiste jurk of pak aan en laten we met elkaar het nieuwe jaar inluiden.

Tevens geven wij alvast de data door voor de andere middagen die al gepland zijn, het programma is weer gevarieerd.
28 februari 2018: Creatieve middag
21 maart 2018: Modeshow en verkoop Lanco mode

Deze middagen worden georganiseerd in het Victorhuis, nabij de St. Victorkerk. We vragen 5 euro entree. Van te voren aanmelden is wel erg fijn, zodat we kunnen inschatten hoeveel mensen er komen.

U kunt zich opgeven bij:
Adri Verhart tel: 0252-375185 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maria Beelen tel: 0252-370735 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Graag tot dan!!!
De dames van de Kletskop.