Datum: 16-07-2020 - 18:37
10
jan
'18
Kinderchampagne op alle scholen van de nieuwe 'Stichting Sophia Scholen'. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Kinderchampagne op alle scholen van de nieuwe 'Stichting Sophia Scholen'. (foto's)

Op woensdagochtend was het feest op alle scholen van de nieuwe Stichting Sophia Scholen, per 1 januari is deze stichting ontstaan door het samengaan van de scholen van Sophia Stichting en van Stichting PCPO. De Stichting Sophia Scholen bestaat nu uit 30 scholen en daar werd op 10 januari het samengaan gevierd...

De redactie van BON was aanwezig bij één van die 30 scholen en dat was de Prinsenhof in Noordwijkerhout. Alle kinderen en leerkrachten hadden zich verzameld op het schoolplein en daar was voor iedereen een glas lekkere kinderchampagne, hiermee werd onder klanken van het Prinsenhof-schoollied geproost op de nieuwe stichting.

Na afloop kregen de kinderen een leuk speeltje mee met daarop het logo van de nieuwe stichting, voor alle gezinnen met hun kind op één van de 30 scholen was er een doosje met bonbonnetjes met ook het nieuwe logo erop. In Noordwijkerhout vallen de St. Victorschool en de Prinsenhof en in De Zilk De Egelantier onder nieuwe stichting.

De nieuwe directeur van de Prinsenhof, Dorien Stuivenwold, maakte meteen van de gelegenheid gebruik om zich voor te stellen aan de kinderen en de toekijkende ouders, de komende dagen gaat ze bij elke klas langs om in kleinere kring verder kennis te maken. Namens de kinderen en ouders kreeg juffrouw Dorien drie zelfgemaakte kunstwerken om haar nieuwe kantoor alvast beetje kleur te geven.

Foto's BON.