Datum: 15-08-2020 - 12:05
10
jan
'18
Vragen over uw computer, laptop, tablet, mobiel, e-book? Bibliotheek DigiDinsdag van start gegaan. (foto's)
Geschreven door Bibliotheek NWH

Vragen over uw computer, laptop, tablet, mobiel, e-book? Bibliotheek DigiDinsdag van start gegaan. (foto's)

Op dinsdagmiddag 9 januari heeft de heer Portengen, directeur van Bibliotheek Bollenstreek, in de vestiging Noordwijkerhout de DigiDinsdag officieel geopend en daarmee ook gelijk van start laten gaan. De Digidinsdag is een spreekuur waar iedereen gratis en zonder afspraak terecht kan met vragen...

op het gebied van computers, iPad, Android tablet, smartphones, e-books etc. Het doorknippen van een lint door de heer Portengen was een extra feestelijke gebeurtenis, omdat hiermee in alle vestigingen binnen de Bibliotheek Bollenstreek nu zo’n spreekuur is gerealiseerd. Het bijzondere aan deze DigiDinsdag is dat de Bibliotheek Bollenstreek een samenwerkingsverband is aangegaan met het Teylingen College Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. 

Onder begeleiding van de vaste vrijwilligers (Hans de Ridder, Karim Emtani, Kees Bakker) van de Bibliotheek Bollenstreek, zullen ook stagiairs van Leeuwenhorst (Guus Netten, Jasper Bierman, Antonie Wesseling) klaar zitten om vragen te beantwoorden. De jeugd heeft vaak in de gedigitaliseerde wereld een heldere kijk op problemen waar ouderen tegen aan lopen. Hun deelname gebeurt in het kader van maatschappelijke stage.

Gelijk al na de opening melden er zich mensen met vragen over hun tablet. U bent iedere dinsdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur van harte welkom om naar het gratis spreekuur te komen. Ook zonder vragen kunt u langskomen want de DigiDinsdag is er ook om tips en trucs uit te wisselen. 

Locatie: Bibliotheek Noordwijkerhout Herenweg 2 2211CC Noordwijkerhout. Toegang: gratis voor iedereen. Voor meer informatie: www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Foto's BON (foto boven de 4 aanwezige vrijwilligers).