Datum: 19-04-2021 - 10:11

12
jan
'18
550 deelnemers bij indoor tennistoernooi TC Frijlink. (foto's)
Geschreven door TV De Boekhorst

550 deelnemers bij indoor tennistoernooi TC Frijlink. (foto's)

Zoals al vele jaren heeft tenniscentrum Frijlink te Noordwijkerhout in de laatste week van 2017 en eerste week van 2018 een indoor tennistoernooi georganiseerd. Tijdens deze twee weken worden er maar liefst drie toernooien gespeeld. In dit grootste tennistoernooi van de Duin- en Bollenstreek zijn er toernooien...

voor de jeugdige tennisspelers en 50-plus spelers. Naast deze twee toernooien is er ook een open tennistoernooi georganiseerd. Alle drie de toernooien staan voor een sportieve inspanning, maar ook aan de Noordwijkerhoutse gezelligheid wordt tijdens deze dagen gedacht. In totaal hebben 550 enthousiaste tennissers en tennisster hun beste beentje voorgezet. 

Op donderdag 28 december jl heeft tennisschool Pure in samenwerking met TV de Boekhorst het ROGG oudejaars jeugdtoernooi georganiseerd. Voor dit toernooi hadden zich maar liefst 88 jeugdige spelers en speelsters ingeschreven. De gehele dag waren er prachtige en spannende partijen te zien. Deze dag is feestelijk afgesloten met een drankje en mochten de oliebollen uiteraard niet ontbreken.

Op de eerste dagen van het nieuwe jaar is er door 52 deelnemers in het 50-plus toernooi gespeeld. Zoals de naam al aangeeft is dit een toernooi voor deelnemers van 50 jaar en ouder. Het toernooi is op donderdag 4 januari jl, onder genot van een hapje en een drankje en met gezellige live muziek van de beards afgesloten. Het open TC Frijlink indoor tennistoernooi was ook dit jaar weer een groot succes.

Voor het toernooi hadden zich 411 speler en speelster aangemeld. De wedstrijdleiding onder aanvoering van Tom van de Ploeg heeft een prachtig toernooi georganiseerd. In twee weken zijn vele leuke en enerverende tennispartijen in diverse categorieën gespeeld. De gezelligheid wordt bij tenniscentrum Frijlink niet vergeten.

Op vrijdagavond 29 december jl. gingen in de kantine van TC Frijlink onder leiding van de bekende zanger Dries Roelvink de voeten van de vloer. Op vrijdagavond 5 januari jl. ging met het optreden van de volkszanger Peter Bense het dak van de het tenniscentrum eraf.

Op zondag 7 januari jl. werd het toernooi afgesloten met de finalepartijen van het 50-plus en het open toernooi. De afsluitende partij was de categorie 4 met het herenkoppel Tom van de Ploeg/Dave van Gijlswijk en de aanstormende talenten Jaap de Graaf/Jesper Lughart.

Na een enerverende tennispartij konden de jonge talenten Jaap de Graaf en Jesper Lughart als winnaars de baan verlaten. Na deze finale partij zijn finalisten gehuldigd en is de slotdag afgesloten met een grootse prijzen verloting onder alle deelnemers.

Foto's PR.