10
jan
'18
D66 Noordwijk en Noordwijkerhout samen verder.
Geschreven door D66 Noordwijk en Noordwijkerhout

D66 Noordwijk en Noordwijkerhout samen verder.

Met ingang van januari heeft de afdeling D66 Noordwijkerhout zich aangesloten bij D66 Noordwijk. Hiertoe is eind vorig jaar besloten door de leden. De vernieuwde afdeling treedt daarom naar buiten op als 'D66 Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk'. Hiermee nemen de Democraten een voorschot...

op de aanstaande fusie en de gemeenteraadsverkiezingen in november. Op dit moment is D66 vertegenwoordigd in zowel de colleges als de gemeenteraden van Noordwijk en Noordwijkerhout. De gemeenteraadsfracties staan in nauw contact met elkaar en trekken wanneer dit nuttig is samen op.

D66 gaat sinds jaar en dag met regelmaat de straat op in gesprek te gaan met inwoners. De nieuwe afdeling zal zich dit jaar in alle kernen laten zien om te horen wat belangrijk is voor de inwoners van Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.

Wilt u eerder kennis maken met D66 of wilt u misschien actief worden voor D66? Dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto PR.