Datum: 25-02-2021 - 03:36

10
jan
'18
Succesvolle start 2018 op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.
Geschreven door Golfbaan Tespelduyn

Succesvolle start 2018 op Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.

Een sjaal, handschoenen, dikke kleding en een zonnebril waren op deze eerste zondag van januari allemaal nodig tijdens de Nieuwjaarswedstrijd op Landgoed en Golfbaan Tespelduyn.. Vele golfers hebben het goede voornemen om meer te spelen en zo verschenen er maar liefst 64 deelnemers aan de start...

van de wedstrijd met individueel stableford als wedstrijdvorm. Wie bleek het beste tegen de kou bestand en was in staat om onder deze omstandigheden zijn of haar beste spel te spelen? Het werd hoe dan ook een spannende strijd. Of het nou lag aan de vorm die er zo vroeg in het nieuwe jaar nog niet is of aan het koude gure weer, de scores waren niet uitzonderlijk hoog en lagen erg dicht bij elkaar. 

In de gemixte categorie met handicap 37-54 mocht Judith Beelen de derde prijs in ontvangst nemen. Frances Evans scoorde 1 punt meer en werd daarmee tweede. Arnoud van Biezen bleek onverslaanbaar en stak er met kop en schouders bovenuit. In de categorie 24.1-36 bij de dames gingen de tweede en eerste prijs naar Elly Beuk en Anja Ras.

Bij de heren werd Jos Leo tweede en Gerard Kee, die net iets beter scoorde op de bepalende Parkholes, werd eerste. In de categorie 0-24 waren de verschillen ook minimaal. Janneke Deerenberg en Andy Baker moesten genoegen nemen met een tweede plaats. De winnaars in deze categorie waren AnneMieke Akerboom en André Beijk. 

Aansluitend op de wedstrijd was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor de leden van Tespelduyn. Onder het genot van een hapje en een drankje kon iedereen elkaar het beste voor het nieuwe jaar wensen. Na de prijsuitreiking en de speech van Peter Duivenvoorde, waarin hij een ieder die een bijdrage levert aan Tespelduyn op wat voor manier dan ook hartelijk bedankte, kon er een toost worden uitgebracht op een heel mooi, gezond en bovenal sportief golfjaar!

Foto Tespelduyn.