Datum: 25-10-2021 - 06:10
09
jan
'18
40 prijswinnaars en 45 prijzen bij de Noffie eindejaarsactie. (foto's)
Geschreven door NOV (de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging)

40 prijswinnaars en 45 prijzen bij de Noffie eindejaarsactie. (foto's)

Maandagavond 8 januari was in Het Wapen van Noordwijkerhout de uitreiking van de Noffie eindejaarsactie van het NOV (de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging). Er werden dit jaar weer meer formulieren ingeleverd met de 50 zegels dan voorgaande jaren. 2400 van de 2500 formulieren kwamen van...

deelnemers uit Noordwijkerhout. De rest kwam vanuit 17 omliggende gemeenten en er zaten zelfs formulieren met adressen uit Zwitserland en Frankrijk. Uit deze formulieren zijn 40 prijswinnaars gekozen die ieder zelf een Noffie-bewaarblik kozen, waarin respectievelijk een Noffie-waardebon van € 25,-, € 50,-, € 75,- of € 100,- in zat.

Na deze eerste ronde gingen alle spaarkaarten weer in de tombola. Door willekeurige mensen in de zaal werden hieruit één voor één de vijf hoofdprijzen getrokken. Er waren modechecks ter waarde van € 250,- van Takko, Mix Departmentstore en Going out voor drie prijswinnaars.

De tweede prijs was een cheque ter waarde van € 1000,= van Belvilla, die Jan Huijsmans uit naam daarvan uitreikte. De hoofdprijs was een elektrische scooter van Myscootershop uit Gravendam ter waarde van € 3000,-. Alle prijswinnaars waren blij verrast.

Volgend jaar hoopt de NOV (de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging) wederom deze actie te kunnen houden, dus koop bij de lokale ondernemer en ontvang Noffies!

Foto's Cees van Zelst.