Datum: 14-08-2020 - 04:52
08
jan
'18
180 dansmariekes op het podium van het Dansmariekefestival in De Schelft.
Geschreven door CV De Kaninefaaten

180 dansmariekes op het podium van het Dansmariekefestival in De Schelft.

Zondag 14 januari is het weer zover. Carnavals- vereniging De Kaninefaaten organiseert het Dansmariekefestival in De Schelft in Noordwijkerhout. Vele dansen zullen die middag getoond worden aan het publiek, dus dat wordt weer genieten. U komt toch ook? Ieder jaar trainen vele dansmariekes weer avonden lang...

om een zo mooi mogelijke dans in te studeren. Zondagmiddag 14 januari is het dan zover dat ze deze aan het publiek mogen tonen. In een, door vele vrijwilligers, schitterend versierde zaal is weer een groot podium opgebouwd waar de 46 dansen zullen worden opgevoerd. 180 dansmariekes van 11 verenigingen zijn die middag te bewonderen, waaronder natuurlijk de beide dansgardes van Prins Veneto en zijn Prima Donna van De Kaninefaaten.

Ook u bent van harte welkom op dit gratis toegankelijke festival waar aan iedereen gedacht is. Zo staan er gezellige stamtafels klaar, maar ook als u niet de hele middag kan staan is er aan u gedacht. Een gezellige middag voor jong en oud welke u natuurlijk niet mag missen. Zie ik u zondagmiddag? We beginnen om 12.00 uur.

Foto PR.