Datum: 03-06-2020 - 18:44
06
jan
'18
Winnaars bekend van 'De stem van Noordwijkerhout: Dolf Hulspas'.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Winnaars bekend van 'De stem van Noordwijkerhout: Dolf Hulspas'.

De tweede stem van ‘De Stem van Noordwijkerhout’ is ook geraden en hij bleek 'na wat extra hulp voor de deelnemers' van Dolf Hulspas te zijn (voorzitter St. Jeanne d'Arc en hij heeft verschillende bestuursfuncties vervuld bij diverse Noordwijkerhoutse verenigingen). De snelste inzender met de juiste naam is Jaap Beunder....

en Jaap wint een taartbon van Bakkerij Jongeneel. Na een loting, met dit keer maar liefst 33 goede inzenders, was het uiteindelijk Nancy Smit-vd Voorn die een cadeaubon wint van € 100,- en deze mag ze besteden bij Restaurant Hudson. Beide prijswinnaars van harte gefeliciteerd. (zie foto's) 

Wilt u ook kans maken op zo’n leuke prijs, raad dan de volgende keer ook mee bij de ‘De Stem van Noordwijkerhout’! Het nieuwe fragment zal op zondag 7 januari 2018 online gaan. Heeft u de eerste keer niet meegedaan? Hier gaat het allemaal om:

De Stem van Noordwijkerhout. (klik hier voor het promofilmpje)
Hoeveel kennen we er allemaal wel niet? Van die echte bekende ras Noordwijkerhouters die je overal tegenkomt. In het dorp, langs de velden van VVSB, bij sportwedstrijden, tijdens de kermis en de carnaval, tijdens de zomer activiteiten in het dorpscentrum of gewoon op straat… Maar hoe goed kent u ze nou echt? Daar draait het allemaal om in het spel dat we de komende tijd gaan spelen.

Elke paar dagen zal een geluidsfragment van de stem van een bekende Noordwijkerhouter worden geplaatst op de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout. Iedereen mag raden naar de persoon achter de stem. Het 'eerste goede antwoord' heeft altijd prijs, namelijk een lekkere taart. En uit alle goede inzendingen wordt de winnaar gekozen die een cadeaubon zal winnen t.w.v. € 100,-.

De volgende ondernemers hebben hun toezegging gedaan voor het beschikbaar stellen van een cadeaubon van € 100,-. Suzanne's Feestshop in de Havenstraat, Juwelier André Schilder in de Havenstraat/Marktplein, Restaurant Hudson op de Dorpsringweg, Café van der Geest in de Zeestraat, Vink Multimedia in de Dorpsstraat, Blik Op Noordwijkerhout, Bakkerij Jongeneel in de Nieuwe Duinstraat.

Nog 1 keer de belangrijkste regels op een rij:
- Raad de persoon achter de stem uit het geluidsfragment (in een kort filmpje).
- Reageer via het reactieformulier onderaan deze pagina (plaatsing volgt later na spam-goedkeuring) of uw antwoord in een reactie geven via onze Facebook pagina.
- Het eerste goede antwoord wint een heerlijke gebaksbon van Bakkerij Jongeneel in de Nieuwe Duinstraat.
- Uit de goede inzendingen wordt 1 winnaar per stem gekozen door een onafhankelijke jury.

Selfie van Jaap en foto BON met het gezin van Nancy en Fabienne van Restaurant Hudson.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.