Datum: 06-04-2020 - 19:02
  
Update: 30-3-2020.
06
jan
'18
Ik zie een ster in Noordwijkerhout!
Geschreven door Werkgroep kinderkoor St. Victor

Ik zie een ster in Noordwijkerhout!

Een magiër, een wijze, een sterrenkundige of een koning. Wie zijn wij eigenlijk? Wij heten Balthazar, Melchior en Kasper. Waarschijnlijk ken je het verhaal al, maar wij vertellen jullie graag over onze reis uit het verre Europa, Afrika en Azië. Zaterdagavond om 18.15 worden wij muzikaal ingehaald in Noordwijkerhout....

Vanaf de Victorschool, aan de Pilarenlaan gaan wij met muziekvereniging St. Jeanne d’Arc en alle kinderen met lampionnen naar de Victorkerk. Daar vertellen wij ons verhaal. Dit wil je niet missen. Er zijn een beperkt aantal sterlantaarns beschikbaar, dus neem voor de zekerheid een eigen lichtje of lampion mee en kom gezellig met je vriendje/vriendin of buurjongen/meisje naar het schoolplein.

Misschien wordt jij wel onze hulpkoning en mag je het hele weekend koning voelen en zijn. We eten stukjes cake op het schoolplein, als jij de boon vindt in jouw stukje cake, dan mag jij de koning zijn. Dus zorg dat je er bij bent, zaterdagavond 18.15 schoolplein van de Victorschool.

Na de viering in de Victorkerk zijn er marshmallow, sterretjes, vuurkorven bij het Victorhuis. En voor groot en klein een lekker warm of koud drankje. Maak het mee en mis het niet.

Foto Werkgroep gezinsmisviering St. Victor.