Datum: 03-06-2020 - 22:07
05
jan
'18
Noordwijkerhouter met plaspillen krijgt waarschuwing van de rechter.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Noordwijkerhouter met plaspillen krijgt waarschuwing van de rechter.

Deze week moest een 49-jarige Noordwijkerhouter zich verantwoorden voor de rechter, de man werd tot twee keer toe door omstanders met een ontbloot geslachtsdeel aangetroffen. In één geval zou hij ook met zijn geslachtsdeel hebben gespeeld. De eerste keer was in juli 2017 op het Bavo-terrein waar de verdachte nodig moest plassen...

 

, een vrouw die haar hond daar uitliet was er ongevraagd getuige van. De Noordwijkerhouter gaf de schuld van het plotseling moeten plassen aan het gebruik van zijn plaspillen, volgens de vrouw keek de man er wel heel uitdagend bij.

De tweede keer was in oktober 2017 toen hij, met handdoekje om, bij een sauna in Noordwijkerhout buiten liep en de deur achter hem was dichtgevallen. Toen hij niet meer naar binnen kon begonnen de plaspillen opnieuw zijn werk te doen, net op het moment dat een echtpaar daar getuige van was, volgens de vrouw had hij ter plaatse aan zijn piemel gefriemeld en keek hij haar provocerend aan.

Volgens de officier van justitie en de rechter was hier geen sprake van een plasprobleem, volgens hen heeft de verdachte het doelbewust gedaan en mensen willen dat niet. De Noordwijkerhouter werd tot een voorwaardelijke celstraf van tien dagen veroordeeld. De rechter gaf hem hiermee een laatste waarschuwing, de volgende keer gaat u naar de gevangenis.

Bron Leidsch Dagblad.